Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknál való sikertelenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál való sikertelenségem miatt, hiszen soha nem volt még párom 27 évesen sem, jogos ha fel akarom adni az életemet és nem törődni semmivel?

Figyelt kérdés
Teljesen romokban vagyok az örökös elutasítások miatt. Pedig nem vagyok utolsó undorító ronda alak. Mégis soha sem élőben, sem párkeresőn sem jött össze. Van rendes megértő családom, kedves rokonaim, megfelelő munkahelyem (diplomás vagyok), de semmi nem jön össze. Csak az elutasítás. Vessek véget a szenvedésnek? Nem szeretnék. Tanács?:
2013. okt. 24. 20:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy ronda vagyok, még nem is ismersz (ha nem az a jófej srác vagy, akivel erről beszéltem).
2013. okt. 24. 21:52
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek és nem velem beszéltél erről.

Mint mondtam, a szépség szubjektív és még a legocsmányabb gyökerek is képesek lányokat felszedni. Nálad más a probléma, nem a külső. Ez 99%...

2013. okt. 24. 22:06
 23/25 anonim válasza:
Vegyél inkább egy kecskét...
2013. okt. 24. 22:07
 24/25 anonim ***** válasza:

Vess véget a szenvedéseidnek, de ne úgy, hogy feladod az életedet. Az élet sok területén kifejezetten szerencsés vagy, sikeresnek mondható. Próbálj meg kevésbé görcsösen ragaszkodni ahhoz, hogy barátnőt találj. Ha látják, hogy boldog és kiegyensúlyozott vagy enélkül is, hidd el, hogy nem kell sok idő és barátnőd is lesz.

Ne keseredj el!

2013. okt. 24. 22:39
 25/25 anonim válasza:
Olyan stílusod lehet, amit a lányok nem szeretnek. Van egy ilyen barátom, van pénze is és viszonylag jól néz ki, jól öltözködik, de a stílusa miatt sosem tart sokáig egy kapcsolata. Vagy rájössz magadtól, hogy hol a gond, de mivel eddig nem sikerült, kell egy ember, aki megmondja. Kéne lányokkal ismerkedned, de az elején leszögezve, hogy csak olyan célból, hogy a lány megmondja neked, hogy mit csinálj másképp. Legyen totálisan őszinte. Lehet eltúlozza majd kicsit, de ismerkedj sok ilyennel, és az összesből vonj le következtetést. Ha ez nem megy, keress valami tanácsadó szakembert, aki tud ilyenekben segíteni, ismeri az emberi tulajdonságokat. Ez lehet pszichológus, de megannyi tanácsadó is van.
2013. okt. 25. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!