Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál való sikertelenségem miatt, hiszen soha nem volt még párom 27 évesen sem, jogos ha fel akarom adni az életemet és nem törődni semmivel?
A szex az ex után c. film jut rólad eszembe, még ha a sztori nem is stimmel.
Ez így elég hihetetlen. Kíváncsi lennék mi a gond. Mert hát van, ha csak visszautasítást kapsz.
Ha gondolod küldj privátban képet, és írj pár sort magadról.
Ne vess véget a szenvedésednek, inkább derítsd ki mi a gond.
Egyébként nem is szexeltél még?
Na jó.
2
1-ha van pénzed elmész Indiába és veszel egy asszonyt magadnak 500 forintért.
2-ne add fel...hidd el tudom miről beszélsz. Én nyáron vágtam fel az ereimet mert már nem bírtam ezt a magányt, fájdalmat stb...és hidd el, semmi jó nincs abban ha meghalsz. Amikor kifolyt a vérem...éreztem, hogy gyengülök, szál ki a testemből a lelkem...és akkor simán csak el kellett volna aludjak, DE nem aludtam...itt vagyok még én is...ennyi szenvedés és fájdalom ÁRÁN..MÉG ITT VAGYOK!!!!!!!
Annyit mondhatok, hogy ne dobd el az életedet hisz akkor semmisé leszel, nem tudom, hogy kellene szerezni barátnőt, nekem több ismerősöm is van akik megakartak halni vagdosták magukat vonat aláugráltak stb...de valahogy helyrejöttek....és akarod tudni, hogy...hát szereztek maguknak barátnőt...az tette helyre őket a nő.
Szerezz magadnak valahogy valahol egy nőt...nem tom hol..én se tudom..én is rajta vok az ügyön...
max ha nem jön össze veszek egy indiait 550-ért :D:D:D:D:D
#12:
Én inkább thai-t veszek, az nagyobb kuriózum. Indiai van a Népszínház utcában is.
Ennyi hülyét...
Mondom, nem a külsővel van a baj, hanem ami belül van. Sokkal komplexebb a probléma annál, hogy mi itt megoldjuk. Ezért kell segítség, ráadásul ha úgy érzed, hogy nem akarsz élni, ott a depresszió is jelen van már.
Ezekre a buta emberekre meg ne hallgass, mert egyrészt nem vagy ronda, másrészt a szerintük ronda emberek is halomra szedik fel a csajokat... Ráadásul az ízlés is szubjektív és a lányok ízlése nem egy homogén dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!