Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti hány elutasítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hány elutasítás után estek kicsit kétségbe, hogy valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
Tehát nem olyanra gondolok, hogy szerelmes vagy és elutasít, mert az nagyon fáj. Hanem olyanra, hogy odamész random, átlagos (nem bombázó), kedves tűnő csajokhoz pl szórakozóhelyen és elutasít. Elvileg nekem azt mondták a csajok, hogy 20-30 ig ne essek kétségbe, mert jó esetben kb minden 30. csajnak jön be egy átlagos külsejű (nem sármos, gazdag stb) pasi. Mi az igazság? Én 5 elutasítás után kicsit ingerült szoktam lenni és őrlődöm. ti, hogy vagytok ezzel?
2013. okt. 24. 19:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ha te élőben megpróbálsz szemezni 30 átlagos lánnyal aki egyedül van és egy se viszonozza akkor két dolgon gondolkozz el:

1. Add lejjebb az igényeid.

2. Jöjj rá végre, hogy nem kellesz nekik így ahogy vagy és változtass rajta.

Én nagyon vékony voltam és pattanásos. 1éve saját testsúllyal edzek először csak otthon aztán tavaly április - május óta játszótereken.Normális étrendel. Ezzel sok dologról lemondtam. Ez idő alatt feljött +8kg az intenzív edzésnek köszönhetően a testzsírom 8-12% között ingadozott végig. Az egészséges és teljes étkezésnek köszönhetően a pattanások is eltűntek. Az önbizalmam megnőtt. Ez előtt nem volt 3hónapnál hosszabb kapcsolatom és 17év alatt össz 3 barátnőm. Az elmúlt 9hónapban pedig volt egy 6hónapos kapcsolatom ami teljes mértékben egy nagyobb bevásárló központban jött létre ugyan ilyen szemezgetős taktikával. A mostani barátnőmmel pedig már kint ismerkedtem meg a játszótéren ahol ő is épp edzett.

Ezzel csak azt akarom kifejezni, ha kell valami akkor ne csak a gép előtt ülj, hanem változtass az életeden és tegyél érte.

No pain, no gain. Valamit fel kell áldozni azért, hogy cserébe kapj valami mást, valamit amit akarsz.

2013. okt. 24. 21:11
 22/26 anonim ***** válasza:
*idén április
2013. okt. 24. 21:12
 23/26 anonim ***** válasza:

17 vagyok

igen, 5ből 3 válaszolt a férjemnek, de végül csak velem jött össze a dolog. Viszont azt tegyük hozzá, hogy előttem sose volt párkapcsolata. Lehet hogy csak pont olyan csajoknak írt akik amúgy is válaszolnak mindenkinek, nem tudom.

Nyilván nekem tetszik, és helyesnek tartom. Jó pasinak is. De akkor miért nem volt legalább 5 csaja előttem? Majdnem 21 éves volt amikor összejöttünk.

Azt mondjuk értem hogy nem az a fajta aki egy éjszakás kalandokat hajkurászik, de több csaja kellett volna hogy legyen, nem?

Nekem csak annyit mondott, hogy az igazira várt, meg hogy nem ismerkedési szándékkal járt el otthonról, hanem haverokkal és nem is lett senkije. Aki tetszett neki annak meg már csak akkor kellett volna, amikor mi már együtt voltunk és az esküvőnkre készültünk:)

Ha annyira a külső a lényeg, mint ahogy itt leírjátok, akkor ezt mivel lehet magyarázni? Tényleg kíváncsi vagyok.

2013. okt. 25. 14:02
 24/26 anonim ***** válasza:

kérdező, egyébként, amikor én írtam pasiknak, ők se válaszoltak nyugi:)

bár én meg nőként vagyok csúnya:D

17es voltam, illetve utolsó

2013. okt. 25. 14:04
 25/26 anonim ***** válasza:
#23 Ha tényleg egy normális lányra várt, akkor egyáltalán nem meglepő a dolog. A normális lányokat manapság nagyítóval kell keresni, és az a kevés is mind foglalt, v az egekben vannak az igényeik a külsőt tekintve.
2013. okt. 26. 10:15
 26/26 A kérdező kommentje:
Az is, meg sajnos a pénzt is nézik, hogy a 2 közül legalább az egyik legyen rendben. Vagy legyen helyes, vagy legyen tehetős. A mindkettő a legjobb, de ha csak az egyik van meg, már az is jó lehet. Ha legalább egyikben sem nyújtasz kimagaslót vagy számára megfelelőt, akkor van kalap-kabát.
2013. okt. 26. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!