Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hány elutasítás után estek kicsit kétségbe, hogy valami nem stimmel?
# 9:
Hát, talán nem randioldalon kéne próbálkozni.
Én nem ismerek senkit, akinek az bejött volna... Még itt is több lánnyal beszéltem.
Társkereső? Minek?
Bent vagy a belvárosba és ha látsz egy átlagos/ szép lányt aki egyedül van akkor próbálsz vele szemezni.
Társkereső is bejöhet simán, nekem bevált. Már házasok vagyunk azóta.
De ne gondold, hogy majd 1 hét alatt lesz csajod.
Én 6 hónapja voltam fent a társkeresőn, több randin túl, mire a férjemet megismertem.
A férjem 2 hete volt fent. 5 lánynak írt, abból 3 válaszolt, végül 1-2 levélváltás után én maradtam. Csak velem találkozott, és össze is jöttünk.
Nem felfújtan izmos, nem pénzes, akkor a családjával lakott. Nem volt saját lakása, se kocsija. Mindketten iskolába jártunk.
Szerintem nagyon helyes (én elfogult vagyok), bár más lány is mondta, hogy jó pasi, de ha ezt nem számítom akkor inkább átlagosnak számít. Ő csúnyának tartja saját magát.
Volt osztálytársam is ilyen társkeresőn ismerkedett meg a férjével, nekik már gyerek is van.
Azért is visszautasíthatnak mert van valakijük. Erre nem gondoltál?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!