Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ettől ribanc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ettől ribanc vagyok, vagy ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban, akivel nagyon jóban vagyunk, és lehet hogy lesz köztünk valami. De a volt barátnője is az osztályunkba jár. A lány nagyon féltékeny és szereti a mai napig. A srác legjobb barátja pedig régen az én legjobb barátom volt, de összevesztünk. Most akkor mit csináljak? Mert a srác már kezdeményez nálam...

2013. máj. 16. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit te szeretnél.

Ne másokra alapozz.

2013. máj. 16. 19:21
 2/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Dehogy vagy ribanc. Adj zöld utat a fiúnak :)
2013. máj. 16. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nem vagy ribanc, szerintem semmi köze annak ahhoz, amilyen helyzetben te most vagy. Hallgass a szívedre, engedd a srácot közeledni, az a lány már elbukta a dolgot.
2013. máj. 16. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közük hozzád, a másik csajjal már nincsenek együtt. Közel sem "gáz"
 6/9 anonim ***** válasza:

Jó tanács:

"Házi nyúlra nem lövünk!"

2013. máj. 16. 19:52
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszotokat!
2013. máj. 16. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindig azt szokták mondani, hogy osztálytárssal NE! Ti nagyon ügyesek vagytok... :/

Amúgy nem ribis, neked nem gáz! Összejöhettek! :)

2013. máj. 17. 00:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért van benne a cimlékben, hogy prostituált? :'D nem értem az összefüggést, amit leírtál és eközött.
2013. máj. 17. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!