Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől ribanc vagyok?

Figyelt kérdés
Az elmult félévben volt két barátom,egyikkel sem feküdtem le.De apa mégis azt mondta ma este amikor szoba került h az ő idejében aki így váltogatta az könnyűvérű nőnek számított.Nagyon rosszul esett mert ez most úgy jön ki h ribanc vagyok,pedig szó sincs erről és mégis a saját apámtól ezt kell halljam.Akkora bűn hogy összejöttem egy fiúval,két hónapot jártunk és szakítottunk mert nem ment..utána meg összejöttem egy másik fiúval akivel most nagyon jó és hosszútávra tervezünk.Ezért ribanc vagyok?Mert én nem úgy érzem h az volnék...
2011. júl. 29. 01:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagy ribanc..

Ribanc az aki össze vissza megb*szatja magát és megcsalja a pasiját.

2011. júl. 29. 01:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát apukád lehet azt hiszi, hogy lefeküdtél velük. Mert egyáltalán nem vagy könnyűvérű szerintem. Furcsa, hogy ezt mondta az apukád. Én számon kérném, mégis miért tart könnyűvérűnek.
2011. júl. 29. 01:10
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
attól még, hogy az ember nem megy férjhez tizenakárhány évesen az első kapcsolatából, egyáltalán nem lesz ribanc, sőt.
2011. júl. 29. 01:11
 4/16 anonim válasza:
0%
Lefekszünk? Ha igen, akkor ribanc vagy. Amúgy teljesen normális amit csinálsz. Ha nem megy minek erőltetnéd az egyiket? Utána meg véletlenül lehet hogy a nagy ő-re találtál rá. Verd pofán apucit, és nagy mosolyt a képébe :D
2011. júl. 29. 01:13
 5/16 anonim ***** válasza:
98%

Hát az apukád mellett nagyon elszaladt a világ. Sokszor olvasom itt a GYIK-on, hogy a szülő nem támogat-szeret, nem ad szárnyakat, hanem lehúz a sárba. Azért sem értem, mert ezek a szülők nálam sokkal fiatalabbak. Már én is olyan világban voltam fiatal, amikor szabadabb szellem uralkodott, nem ilyen középkorból ittrekedt.

Ha tudsz beszélgetni apuddal, ha egyenlő félnek tekint, akkor mondd el, hogy nagyon megbántott.

60N

2011. júl. 29. 01:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak rossz a lelkiismerete, hogy ő miket csinált a te korodban és azt vetíti rád. Ne foglalkozz vele.
2011. júl. 29. 01:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Az ő korukban teljesen mások voltak a normák... az azt megelőző generációkban meg válni is cikinek számított. Az, hogy lazultak az elvárások, és nem feltétlen kell megmaradnod egy ember mellett, ha azzal nem úgy mennek a dolgok, nem jelenti azt, hogy aki ezt csinálja, az ribanc... főleg, hogy még egyikkel sem feküdtél le, és nem is szeszélyből meg szórakozásból járkálsz el pasikkal. Inkább nézzen ki pár konzervatív, mint hogy egy olyan pasi mellett rekedj, akivel nem illetek össze (lehet mondani, hogy azt hamarabb is lehet látni, de nem minden esetben, egyes fontosabb témák, mint pl. hogy vki akar-e gyereket, nem is merülnek fel az első hetekben... és akkor, ha a férfi, aki mellett a lány marad az ilyen elvárások miatt, üti, veri, megalázza, megcsalja, ugyanezek az emberek szokták főként mondani, hogy hogy lehetett olyan hülye, hogy vele maradt...)
2011. júl. 29. 02:32
 8/16 anonim ***** válasza:

Apukád nem azt mondta, hogy ribanc vagy. Apukád azt sem mondta, hogy ami veled történt az bűn. Apukád mindössze annyit mondott, hogy az ő idejében, aki így váltogatta a partnereit, az könnyűvérú nőnek számított.

Apukád férfi, ezért nem célozgat. Amikor mond valamit, az alatt azt érti, amit mondott, és nem azt, amit két érzelmi és három logikai csavarral bele lehet gondolni.

Mindössze annyi történt, hogy félreértetted. Ez mindkettőtök hibája, de te a saját oldaladról meg tudod oldani. Ne keress mögöttes szándékot a másik mondandójában, ha férfival beszélsz. :)

Természetesen az általad írottak alapján nem vagy ribanc, de ettől még lesznek, akik annak gondolnak, és lesznek, akik nem gondolnak annak, de mégis ezt vágják majd a fejedhez. Én csak akkor teszem ezt, ha nem szoksz le a "hogy" szónak a "h"-val való rövidítéséről. Az ugyanis igénytelenséget mutat.

2011. júl. 29. 03:31
 9/16 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen félt Téged!Ebben a mai világban annyi minden rosszat látni,hallani,s egy "lányos" apuka nem szeretné,ha korán kiégne lánya.Ülj le vele,s őszintén beszélgess el vele...
2011. júl. 29. 05:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Mert ha nagyon fiatal, akkor valoszinuleg azert mondja, mert ugy erti, hogy fiatal vagy meg fiuzni. Persze, ha 18 korul vagy, akkor ez inkabb kicsit tulzott aggodas. Ha 13 vagy, akkor jogos a felelme, de ez eleg nagy ferdites, mert ha jol ertem, nem azt mondta, hogy ribi vagy, hanem azt, hogy ilyen embereket regen konnyuverunek tartottak. Azert nem ugyanaz a nyelvi regiszter a ketto...
2011. júl. 29. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!