Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől ribanc vagyok?
Nem vagy ribanc..
Ribanc az aki össze vissza megb*szatja magát és megcsalja a pasiját.
Hát az apukád mellett nagyon elszaladt a világ. Sokszor olvasom itt a GYIK-on, hogy a szülő nem támogat-szeret, nem ad szárnyakat, hanem lehúz a sárba. Azért sem értem, mert ezek a szülők nálam sokkal fiatalabbak. Már én is olyan világban voltam fiatal, amikor szabadabb szellem uralkodott, nem ilyen középkorból ittrekedt.
Ha tudsz beszélgetni apuddal, ha egyenlő félnek tekint, akkor mondd el, hogy nagyon megbántott.
60N
Apukád nem azt mondta, hogy ribanc vagy. Apukád azt sem mondta, hogy ami veled történt az bűn. Apukád mindössze annyit mondott, hogy az ő idejében, aki így váltogatta a partnereit, az könnyűvérú nőnek számított.
Apukád férfi, ezért nem célozgat. Amikor mond valamit, az alatt azt érti, amit mondott, és nem azt, amit két érzelmi és három logikai csavarral bele lehet gondolni.
Mindössze annyi történt, hogy félreértetted. Ez mindkettőtök hibája, de te a saját oldaladról meg tudod oldani. Ne keress mögöttes szándékot a másik mondandójában, ha férfival beszélsz. :)
Természetesen az általad írottak alapján nem vagy ribanc, de ettől még lesznek, akik annak gondolnak, és lesznek, akik nem gondolnak annak, de mégis ezt vágják majd a fejedhez. Én csak akkor teszem ezt, ha nem szoksz le a "hogy" szónak a "h"-val való rövidítéséről. Az ugyanis igénytelenséget mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!