Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől ribanc vagyok?

Figyelt kérdés
Az elmult félévben volt két barátom,egyikkel sem feküdtem le.De apa mégis azt mondta ma este amikor szoba került h az ő idejében aki így váltogatta az könnyűvérű nőnek számított.Nagyon rosszul esett mert ez most úgy jön ki h ribanc vagyok,pedig szó sincs erről és mégis a saját apámtól ezt kell halljam.Akkora bűn hogy összejöttem egy fiúval,két hónapot jártunk és szakítottunk mert nem ment..utána meg összejöttem egy másik fiúval akivel most nagyon jó és hosszútávra tervezünk.Ezért ribanc vagyok?Mert én nem úgy érzem h az volnék...
2011. júl. 29. 01:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ettől ribanc lennél, nekem is volt pár barátom a férjem előtt, és? Le is feküdtem velük, és? Nem lehet, hogy a szüleid vallásosak? Mert ez esetbe esküvő előtt nagyjából minden bűn :)
2011. júl. 29. 07:28
 12/16 anonim ***** válasza:

A helyes válasz a következő lett volna:

"Fater, be vagy baszva, hülyeségeket beszélsz, majd holnap reggel megbeszéljük, most feküdj le aludni, jó?"

Ehelyett te azóta ezen rugózol.

Nem érdemes. Csak adod alá a lovat ezzel.

34/F

2011. júl. 29. 07:30
 13/16 anonim ***** válasza:
nem
2011. júl. 29. 07:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem apám 23 évesen szólt, hogy túl gyakran váltogatom a barátaimat! Volt egy 3 éves, egy két és fél, egy 1 éves kapcsolatom, aztán jött egy barát-barát akivel eljártunk ide-oda aztán jött a férjem, na ez neki sok volt a 7 év alatt :).
2011. júl. 29. 08:46
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Most megnyugodtam:)

Amúgy egyik hozzászóló kérdezte hogy hány éves vagyok..17

2011. júl. 29. 12:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ribanc vagy, de én az ilyen kis ribancokat szeretem mint te szóval fel a fejjel. :D

16/F

2011. júl. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!