Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért vonzódok a vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért vonzódok a vékony csajokhoz, mert én fiúként is ilyen 53-54kiló körül mozgok vagy ez nem ettől függ?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 13:40
 1/10 ivilicious ***** válasza:
nem ettől függ...sok olyan veled egysúlyú pasi van,aki meg a 100 kilós tankokra bukik
2013. ápr. 18. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Én még az ötvenet sem érem el a százhetven pár centimhez, mégis azok a lányok tetszenek, akik átlagosabb alkatúak, vagy esetleg pici fogni való is akad (pl. 165 centi mellé 63-65 kiló).
2013. ápr. 18. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Én férfiak között viszonylag alacsony vagyok, ehhez 80 kg. Mégis a vékony lányok jönnek be, esetleg még azok akiken van egy kis felesleg.
2013. ápr. 18. 13:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem ettől függ, de nem tudom mitől.

Én inkább azt vettem észre, hogy a vékony fiúk legtöbbször a Tonnadonnákra buknak. A kifejezetten kövérekre. Ez talán azért van, mert hibának érzik, hogy vékonyak, és olyat keresnek, akiben szintén van hiba. Hát a sok zsír bizony hiba, míg a vékonyság lányoknál inkább előny, szóval ezért lehet.

Az, hogy te épp a vékony lányokhoz vonzódsz, szerintem jó.

Nekem meg az a bajom, hogy inkább a nagydarab pasik buknak rám. :-( Közbe nekem pont a gizdák jönnek be. Lehet az a baj, hogy én annyira nem vagyok gizda, 165/56.

35 N

2013. ápr. 18. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
én meg 184 vagyok 84 kilóval és én a vékony nőket szeretem
2013. ápr. 18. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
84 kiló az már eléggé pocakos, ugye?
2013. ápr. 18. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem a saját súlyod a lényeg. Én pl. azért vonzódok a vékony csajokhoz mert a nagy drabál dömper hízósertések nem az eseteim, undorító ahogy rezeg a háj rajtuk gyaloglás közben :SSSS bmag kiállítom a napra oszt csepeg belőle a zsír mint a szalonából, pfuj, hát ilyen nemkell kösz

84 kiló férfiként nem pocakos, vannak 100 kiló felett akik szintén nem elhízottak,csak nagydarabok, főleg pl. a testépítő páwák

2013. ápr. 18. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk én csak azt nem értem, hogy a trabális pasiknak mi a bajuk a trabális nőkkel. Jó, nem is igazán a baj, hanem:

Oké, hogy nekik inkább a vékonyabb, formásabb lányok tetszenek. De ha ezen lányoknak nem jön be a trabális pasi, akkor miért bőgnek, hogy persze mert csak a külső fontos a csajnak? Hát nekik is csak a külső a fontos, ha ők meg a trabális csajokkal nem állnak szóba.

Ez olyan más szemében a deszkát dolog...

2013. ápr. 18. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is vékony vagyok, rövidtávú kapcsolatnál a viszonylag vékony csajok jönnek be, de valahogy hosszútávon mindig csak azok tetszettek, akiken volt egy kis minimális felesleg.
2013. ápr. 20. 00:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó hát azért van különbség a teltkarcsú és a féltonnás hízósertés tenyészkoca közt! A kettőt összemosni elég nagy csúsztatás. Ne legyen csontrakéta egyszál deszka, hogyha kúrkodod akkor szálka menjen a fszodba, nem ezt mondtam, de abba sincs semmi vonzó, hogy akkora nagy tonnadonna a nő, ha felkel, akkor azt mondja hogy "Kirov reporting!" Nagy kofferba jó pakolni,csak utazni gáz vele...
2013. ápr. 20. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!