Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől ribanc lennék?
nem kéne erőltetni.
neked se esne jól,ha a te faszidra hajtana egy csaj.
függetlenül attól,hogy tudott-e rólad,vagy sem.
de gondolom nemleges válaszokat kapsz,akkor egyből leteszel róla. :D
ha azt írják,hogy ribanc vagy,sem fog érdekelni,úgyis szétszeded őket.
attól függ.
kapcsolata van így ,kapcsolata van úgy...milyen kapcsolata?az a lényeg.komoly vagy ilyen szokványos egy a sokból kategória? miből vetted észre hogy bejösz neki?kacsintgat neked sokat sejtetően miközben nője van?nem tudom hogy a többi válaszoló hány éve van együtt az első és egyetlen szerelmével de én már valóságos szemmel látom a világot. Az emberek a szex miatt vannak együtt addig míg nem találnak mégjobb partnert.ha összevesznek akkor is várnak a szakítással míg nem lesz a láthatáron valaki más akivel lehet "bummsakalakázni"
Szerintem ha elszereted csak az fog történni ami naponta ezerszer:a cukifiú egyik lányról a másikra vetődik.De vajon ki következik utánad??? Az "Ettől ribanc lennék?" című teleregény folytatódik a 13.évad vadonatúj részeivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!