Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az, , őrület" most a lányok részéről, hogy
nagyon sokan informatikus, mérnök férfiakkal házasodnak?
Figyelt kérdés
Nyíregyi Főiskolán voltak elég sokan női évfolyamtársaim, akik nem mindegyikével tartom a kapcsolatot, de a facebookon természetesen valamilyen szinten nyomon követjük egymást. Kb 120 ilyen ismerősöm van, mind az a 25-30 közötti korosztály, hogy sokan már több éve kapcsolatban vannak, sokan jegyesek vagy házasok is már közülük. Na most ebből a kb 120 lányból 35-40 mérnök, informatikus férfival van együtt vagy házasodott meg. Ami ugye nem olyan kevés, ha azt mondom, hogy minden 3. vagy 4. Én nem vagyok mérnök, gyógyszerész, informatikus nem is nagyon kaparnak utánam a nők, de nem hiszem, hogy ennek az az oka, hogy nem vagyok ezek egyike sem. Persze rengeteg egyedülálló mérnök srác van még, akiknek nincs párjuk, viszont jól megfigyelhető, hogy valamit a többség tud, ami bevonzza a nőket. Mi lehet ez? Az is megfigyelhető, hogy annak ellenére, hogy a lányok fennhangon állítják mindenhol, hogy elég az ha csak a pasi nem tutyimutyi, elég az ha csak van állása és nem a nőnek kell eltartania a pasiját (az összes azt mondja, hogy majd ő saját magát eltartja), az már jó és adott esetben össze is jöhetnek vele. Ennek ellenére és azt látom, hogy 10 ből 7-8 esetben bizony a férfi jóval tehetősebb a párkapcsolatokban, ami elég nagy cáfolat a lányok, már az imént említett álláspontjára. Hogy van ez? Valamit elnéztem és nagyon nem erről van szó?
A kérdezőnek annyit még, hogy bezzeg középiskolás korodban nem irigykedtél, amikor mi infósok középiskolás korunkban csak jpegben láttunk nőt :-)
2013. okt. 24. 16:33
32/39 anonim válasza:
És azért megjegyzem azt is, hogy az egyetemista lányoknak, márpedig a lányok fele továbbtanul, nem kell tudatosan diplomás faszira hajtaniuk ahhoz, hogy diplomás férjük legyen, ugyanis ma sok karos, sok szakos egyetemek vannak, tehát eleve abban a közegben élik az életüket a fiúk és lányok is, miközben ugye a bölcsész és gazdasági karokon lány többség, a műszaki és informatikai karokon fiú többség van. Tehát eleve törvényszerű, hogy rengeteg mérnök vagy informatikus jön össze bölcsész vagy gazdász lánnyal.
Egyébként kérdező, te milyen szakon végeztél?
2013. okt. 24. 16:40
33/39 anonim válasza:
én erőszakon!
2013. okt. 24. 16:43
34/39 A kérdező kommentje:
:D
2013. okt. 24. 18:04
35/39 A kérdező kommentje:
Tanár és Mentőtiszt. 2 diplomám van.
2013. okt. 24. 18:05
36/39 anonim válasza:
És melyiket űzöd?
2013. okt. 24. 19:32
37/39 anonim válasza:
Mert sok pénzt hozunk haza,és igenis talpraesettek vagyunk IT-sok :D
Naprakészen tanulni tanulni mindig,sz_pni kutatni a problémát,megtalálni megoldani,újabb probléma megint megoldani,továbbképzésekre járni tanulni,egyetemen is sz_pni keményen hajtani,alvás szót keresed a szótárban :D
Én még szegény fejlesztőt nem láttam csak olyat aki f_sz volt,de arról meg ő tehetett :D
2013. okt. 25. 15:37
38/39 A kérdező kommentje:
Nálam nem a pénz az Isten.
2013. okt. 25. 17:52
39/39 anonim válasza:
Manapság komolyan az infósok lettek a menők a csajoknál?
Úgy látszik változnak az idők, vissza kéne térnem az egyetemre, pedig nem is volt az oly rég.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!