Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az, , őrület" most a lányok részéről, hogy nagyon sokan informatikus, mérnök férfiakkal házasodnak?
"És tévedés ne essék, még akkor szerettem belé mikor kezdtük az egyetemet és fogalmam sem volt, hogy jól fog-e keresni...."
Azért ha valaki elkezd egy gépészmérnöki kart és ha elvégzi, azért egy csaj sem buta annyira, hogy ha az egyetemen ismerkedik meg a sráccal, hogy tudja, hogy ez manapság piacképes szakma és nem biztos, hogy éhen fog halni a srác. Tehát szerintem ösztönösen tudtad, hogy nem lesz az a srác földönfutó. :)
Tehát, ha jól értelek kedves kérdező, akkor minden olyan kapcsolatban, ahol a férfi többet keres, mint a nő, akkor az ott érdekkapcsolat, mert hát bizonyosan a nő a pasi pénzére hajt. Ha azt mondja, hogy ez nem így van, és leszarja a pasi pénzét, akkor pedig nyilván hazudik. Érdekes logika, magyarul a nők mind hazug pénzéhes k*rvák.
Azt ugye tudod, hogyha egy nő és egy férfi azonos munkát tölt be, akkor a férfi ugyanazért a munkáért több pénzt kap, mint a nő?
Én például többet keresek, mint a párom, de gondolom, én is beleesek a jó nagy általánosításba, hogy még azt a kevés pénzét is lenyúlom tőle, mert hát nő vagyok, hazudok, csak így tehetek...
Nem tagadom, biztosan vannak olyan nők, de azt mondani, hogy az előző válaszadó már ösztönből tudta, hogy a párja az egyetem után jól fog keresni, enyhén lealázó megnyilvánulás. Szerelembe már nem is eshet csak úgy, simán... Mert nyilván valami hátsó szándéka kell, hogy legyen.
Ilyen hozzáállással nem csoda, hogy nem találtok magatoknak nőt... Ezzel a megkeseredett hozzáállással elkergetitek tudtotokon kívül magatoktól őket. Nincs felénk semmi tiszteletetek, rögtön csak azt nézitek, hogy hol akarunk titeket átverni. Így a normális nő sem fog rátok nézni...
29/n
Én is informatikust szeretek, de már 13 éves korom óta. Fogalmam sem volt, hogy az lesz.
Különben szerintem az az oka, hogy mostanában sok a mérnök meg az informatikus. Az utóbbi nagy divatszakma is.
18/L
Vannak infos/mérnök ismerőseid? Szoktál is velük beszélgetni? Nekem sok van, mivel én is az vagyok.
Mindannyian talpraesett, kiemelkedően intelligens emberek, akik nem jönnének össze komoly kapcsolatra olyan nővel, aki csak lehúzni akarja őket, valamit a nőnek is bele kell adni a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!