Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez az, , őrület" most a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az, , őrület" most a lányok részéről, hogy nagyon sokan informatikus, mérnök férfiakkal házasodnak?

Figyelt kérdés
Nyíregyi Főiskolán voltak elég sokan női évfolyamtársaim, akik nem mindegyikével tartom a kapcsolatot, de a facebookon természetesen valamilyen szinten nyomon követjük egymást. Kb 120 ilyen ismerősöm van, mind az a 25-30 közötti korosztály, hogy sokan már több éve kapcsolatban vannak, sokan jegyesek vagy házasok is már közülük. Na most ebből a kb 120 lányból 35-40 mérnök, informatikus férfival van együtt vagy házasodott meg. Ami ugye nem olyan kevés, ha azt mondom, hogy minden 3. vagy 4. Én nem vagyok mérnök, gyógyszerész, informatikus nem is nagyon kaparnak utánam a nők, de nem hiszem, hogy ennek az az oka, hogy nem vagyok ezek egyike sem. Persze rengeteg egyedülálló mérnök srác van még, akiknek nincs párjuk, viszont jól megfigyelhető, hogy valamit a többség tud, ami bevonzza a nőket. Mi lehet ez? Az is megfigyelhető, hogy annak ellenére, hogy a lányok fennhangon állítják mindenhol, hogy elég az ha csak a pasi nem tutyimutyi, elég az ha csak van állása és nem a nőnek kell eltartania a pasiját (az összes azt mondja, hogy majd ő saját magát eltartja), az már jó és adott esetben össze is jöhetnek vele. Ennek ellenére és azt látom, hogy 10 ből 7-8 esetben bizony a férfi jóval tehetősebb a párkapcsolatokban, ami elég nagy cáfolat a lányok, már az imént említett álláspontjára. Hogy van ez? Valamit elnéztem és nagyon nem erről van szó?
2013. okt. 24. 13:43
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

"És tévedés ne essék, még akkor szerettem belé mikor kezdtük az egyetemet és fogalmam sem volt, hogy jól fog-e keresni...."

Azért ha valaki elkezd egy gépészmérnöki kart és ha elvégzi, azért egy csaj sem buta annyira, hogy ha az egyetemen ismerkedik meg a sráccal, hogy tudja, hogy ez manapság piacképes szakma és nem biztos, hogy éhen fog halni a srác. Tehát szerintem ösztönösen tudtad, hogy nem lesz az a srác földönfutó. :)

2013. okt. 24. 14:06
 12/39 anonim ***** válasza:

Tehát, ha jól értelek kedves kérdező, akkor minden olyan kapcsolatban, ahol a férfi többet keres, mint a nő, akkor az ott érdekkapcsolat, mert hát bizonyosan a nő a pasi pénzére hajt. Ha azt mondja, hogy ez nem így van, és leszarja a pasi pénzét, akkor pedig nyilván hazudik. Érdekes logika, magyarul a nők mind hazug pénzéhes k*rvák.

Azt ugye tudod, hogyha egy nő és egy férfi azonos munkát tölt be, akkor a férfi ugyanazért a munkáért több pénzt kap, mint a nő?

Én például többet keresek, mint a párom, de gondolom, én is beleesek a jó nagy általánosításba, hogy még azt a kevés pénzét is lenyúlom tőle, mert hát nő vagyok, hazudok, csak így tehetek...

Nem tagadom, biztosan vannak olyan nők, de azt mondani, hogy az előző válaszadó már ösztönből tudta, hogy a párja az egyetem után jól fog keresni, enyhén lealázó megnyilvánulás. Szerelembe már nem is eshet csak úgy, simán... Mert nyilván valami hátsó szándéka kell, hogy legyen.

Ilyen hozzáállással nem csoda, hogy nem találtok magatoknak nőt... Ezzel a megkeseredett hozzáállással elkergetitek tudtotokon kívül magatoktól őket. Nincs felénk semmi tiszteletetek, rögtön csak azt nézitek, hogy hol akarunk titeket átverni. Így a normális nő sem fog rátok nézni...

29/n

2013. okt. 24. 14:18
 13/39 A kérdező kommentje:
Nem biztos, pl közszférában kérem szépen van bértábla és ott ugyanazért a munkáért, ugyanabban a fizetési fokozatban ugyanannyi bért fogsz kapni, akár nő vagy, akár férfi. Max pár ezer ft eltéréssel.
2013. okt. 24. 14:20
 14/39 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy mind pénzéhes, de tény és való, hogy ismeretségi körömben a rendes lányok (egyeteme végzettek, nem bombanők, nem gazdag családból valók), mindegyike nála sokkal jobban kereső férfivel jött össze. Külföldiekkel, cégtulajokkal, vállalkozó gyógyszerészekkel, dúsgazdag borászokkal, városi rendőrfőtisztekkel stb. Nem is értem, hogyan lehet ennyi gazdag pasi itthon és mégis a legtöbb lány megtalálja őket, ha kevesen vannak, akkor is. Szinte mind kivétel nélkül. Nem azt mondom, hogy érdekből kedves utolsó, sokkal inkább azt, hogy ÖSZTÖNBŐL! Ez pedig nem ugyanaz, csak a vége ugyanaz.
2013. okt. 24. 14:25
 15/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom kedves kérdező, hogy mennyire vagy ezzel tisztában, de ha a vagyon szerint csoportosítod az embereket, akkor a nagy többség a szegény kategóriába fog esni. Nem lehet, hogy mindenki jól kereső gyógyszerész/fogorvos esetleg vállalatvezető feleség legyen, mert túl kevés ahhoz a gazdag (közepesen kereső) ember.
2013. okt. 24. 14:30
 16/39 anonim ***** válasza:
Te közszférában dolgozol, hogy ennyire tisztában vagy ezzel? :) Igen, van bértábla, viszont az csak az alapfizetést, mint minimumot adja meg. Arra simán annyit pakol a munkáltató, amennyit akar. És tudom, mivel én közszférában dolgozok. :)
 17/39 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszed, akkor írj privátot és küldök 30 ismerős csajt, akik nem bomba nők és ott lesz a facebookon a párjuk, magas iskolai végzettséggel, jó állással, jó autóval. Nem viccelek, tényleg nem! Itt pusztuljak el, ha nem ezt látom legtöbbször. Kivétel is van, de egyre kevesebb. Mert sok nő (túl sok, de nem mind) hallgat a másikra sajnos, és azok lebeszélik a srácról a csajt, ha az nem olyan jó pasi vagy nem keres megfelelő mennyiségű pénzt. Ha pedig nem, akkor is előbb vagy utóbb azt látja a csaj, hogy az ő barátnője új autóval jár, úgy aranyékszere, új ruhakollekciója van és mivel szinte minden emberben valamilyen szinten benne van az irigység, így váltani fog. Vagy bas..kurálja a férjét, párját, hogy váltson munkahelyet, vagy simán elhagyja. Hidd el, ez így van. Régen nem így volt legtöbbször, ma már viszont ez jelleg.
 18/39 A kérdező kommentje:
Igen, a közszférában. Mi egy forinttal sem kapunk többet, ha megöljük magunkat, akkor sem. Egészségügyben. Egyetemi bérrel is be vagyunk fagyasztva, nem engedik a lobbit, zsírpénzt, túlórát stb. Nem orvos vagyok.
2013. okt. 24. 14:33
 19/39 anonim ***** válasza:

Én is informatikust szeretek, de már 13 éves korom óta. Fogalmam sem volt, hogy az lesz.

Különben szerintem az az oka, hogy mostanában sok a mérnök meg az informatikus. Az utóbbi nagy divatszakma is.

18/L

2013. okt. 24. 14:54
 20/39 anonim ***** válasza:

Vannak infos/mérnök ismerőseid? Szoktál is velük beszélgetni? Nekem sok van, mivel én is az vagyok.

Mindannyian talpraesett, kiemelkedően intelligens emberek, akik nem jönnének össze komoly kapcsolatra olyan nővel, aki csak lehúzni akarja őket, valamit a nőnek is bele kell adni a kapcsolatba.

2013. okt. 24. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!