Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az, , őrület" most a lányok részéről, hogy
nagyon sokan informatikus, mérnök férfiakkal házasodnak?
Figyelt kérdés
Nyíregyi Főiskolán voltak elég sokan női évfolyamtársaim, akik nem mindegyikével tartom a kapcsolatot, de a facebookon természetesen valamilyen szinten nyomon követjük egymást. Kb 120 ilyen ismerősöm van, mind az a 25-30 közötti korosztály, hogy sokan már több éve kapcsolatban vannak, sokan jegyesek vagy házasok is már közülük. Na most ebből a kb 120 lányból 35-40 mérnök, informatikus férfival van együtt vagy házasodott meg. Ami ugye nem olyan kevés, ha azt mondom, hogy minden 3. vagy 4. Én nem vagyok mérnök, gyógyszerész, informatikus nem is nagyon kaparnak utánam a nők, de nem hiszem, hogy ennek az az oka, hogy nem vagyok ezek egyike sem. Persze rengeteg egyedülálló mérnök srác van még, akiknek nincs párjuk, viszont jól megfigyelhető, hogy valamit a többség tud, ami bevonzza a nőket. Mi lehet ez? Az is megfigyelhető, hogy annak ellenére, hogy a lányok fennhangon állítják mindenhol, hogy elég az ha csak a pasi nem tutyimutyi, elég az ha csak van állása és nem a nőnek kell eltartania a pasiját (az összes azt mondja, hogy majd ő saját magát eltartja), az már jó és adott esetben össze is jöhetnek vele. Ennek ellenére és azt látom, hogy 10 ből 7-8 esetben bizony a férfi jóval tehetősebb a párkapcsolatokban, ami elég nagy cáfolat a lányok, már az imént említett álláspontjára. Hogy van ez? Valamit elnéztem és nagyon nem erről van szó?
" De ha ez így van, akkor kedves lányok nem kell itt ordítani minden kérdésre, hogy DE ÉN NEM ILYEN VAGYOK, NEM KELL GAZDAG SRÁC!"
Még mindig akkor ordítom ezt, amikor akarom, és nagyon unalmas a téma. Engem (meg sok más nőt) te ne merj megszólítani, mert sejtelmed sincs személy szerint pl. az én párválasztási szokásaimról.
Teljesen jogosan "ordítom" ezt.
2013. okt. 24. 15:12
22/39 anonim válasza:
ne itt fröcsögj, hanem menj te is mérnöknek/informatikusnak, abban van a pénz és a p.na444
2013. okt. 24. 15:20
23/39 A kérdező kommentje:
Köszi, de 28 évesen már nem kezdek bele. Csak finanszírozod a félévi 180 ezer ft-os tandíjat...
2013. okt. 24. 15:24
24/39 anonim válasza:
Soha nem értettem, hogy lehet ilyen válasszal szolgálni a hasonlókra. Ki vagy te nekem, hogy azt hidd ez jópofa volt?
(180/félév nem sok mai viszonylatban egyébként, 28 évesen pedig még bőven nem vagy lekésve semmiről, DE EZT CSAK MINT ÉRDEKESSÉGET ÍRTAM, NEM ÉRDEKEL A MAGÁNÉLETED)
2013. okt. 24. 15:30
25/39 anonim válasza:
Pénz.
2013. okt. 24. 15:33
26/39 anonim válasza:
6-os vagyok
amikor anyum tanult, akkor még nagyon, de nagyon nem jól kerestek a tanárok. de anyukám mégis egy csoporttársához ment hozzá, neki nem a pénz számított :)
nagyon sok lány ilyen, az én egyetemista csoporttársaim körében is sok olyan volt, akinek minimum diplomás pasi kellett, és azon belül sem volt mindegy, milyen diploma. ez van. de ettől még nagyon sok nő nem ilyen!
2013. okt. 24. 15:41
27/39 anonim válasza:
"Most már annyira nem keresnek rosszul a tanárok sem, egy kezdő 4-5 éve pályán lévő egyetemi végzettséggel megkeres nettó 140-150 ezret, ami már nem rossz bér (persze egy mérnök meg 230-250 et ennyi idő után), jobb a magyar átlagnál (ugye a magyar átlag nettó 140 ezer körül van, de ugye ez torz a sok-sok milliót kereső politikusok miatt)."
A 4-5 éve végzett tanár bruttóban keres ennyit a béremelés óta, korábban ennyit sem.
2013. okt. 24. 16:26
28/39 anonim válasza:
Egyébként én informatikus vagyok, és mikor megismertem a menyasszonyomat, akkor még tanár szakra jártam, amit aztán félbehagytam, átmentem proginfóra, ott is bukdácsoltam, mielőtt végeztem. Ezek után szerinted a nem létező pénzemre hajtott? :-)
2013. okt. 24. 16:28
29/39 anonim válasza:
Egyébként én a bme-n tanulok mérnökinfón. Szóval pénzre hajtó lányok én egy jó hosszú távú befektetés vagyok!!!!!!4442
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!