A Google-höz vagy a Facebook-hoz van esélyem bekerülni?
Jövőre kezdem az egyetemet és mérnök informatikusnak fogok tanulni. Ezen belül szeretnék szakosodni. Valaki leírná nekem milyen szakosodásai vannak. Én csak párat tudok, de ezekből a szoftware fejlesztő mérnök és a robotika-hálózat mérnök vagy mi a neve tetszik.
Milyen vállalatok vannak, amelyek hasonlítanak a fent említett cégekhez.
Ebben a szakmában milyen fizetésre számíthatok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
jovore kezdesz az egyetemen (mar persze most azt hiszed), es maris a fizetesrol erdeklodsz? mire te ott vegzel (4-5-6 ev), kb. fenekestul fordul fel az egesz iparag. ne akarj _most_ szakosodni, nem veletlenul van az egyetemen is x ev nem-szakositott alapkepzes, hogy legyen ido eldonteni melyik irany a szamodra megfelelo. az is lehet, h. mire vegzel, a facebook ugy bedol, ahogy van.
az 'ebben a szakmaban milyen fizetesre szamithatok' nyilvanvaloan olyasvalaki kerdese, akinek egyelore fogalma nincs a munkaeropiacrol (nem mintha baj lenne ennyi idosen).
Utolsó ebben igazad van, de azért érdekel milyen fizetésre számíthatok. Egyébként 3,5 éves a képzés és az utolsó évben lehet szakosodni, de csak érdekelt hogy milyen részei vannak. És abban is igazad van hogy lehet hogy ezek a cégek addigra bedőlnek.
Első: Nem számítok egyből ilyen fizetésre, tudom jól hogy sehol sincs kolbászból a kerítés, és ki kell járnom a szamárlé5trát egy ilyen fizetéshez.
Igen van,csak tedd magad oda,tanulj tanulj,legyél stréber komolyan mondom ez megtérül.
Én is azt tervezem,hogy a Googlehoz bekerüljek,és meg is csinálom,bár eleinte nem ment a suli de most behozom az tuti így 26 éves fejjel,te eleinte is tedd magad oda,már most toljad a matekot és a programozást.
Egyetemen se buli se semmi ilyesmi,csak tanulj és sportolj ennyi,igen ki leszel sőt a pokolba fogod kivánni,de ilyenkor gondolj a $-okra és a sikerre.
Egy 26 éves fejlesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!