Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit érez szerintetek? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel néhányszor találkoztunk. Csók még nem volt, de már többször megölelt, és ilyenkor mindig ilyen kis sóhajtozó hangokat ad, nem tudom mashogy irni... :D ilyen kis mély szuszogó hangot, amit máskor nem hallok tőle. Szóval ez mit jelenthet? :D
17/L
2013. okt. 19. 09:17
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem nem ölelgetne ha nem esne neki jól. :D
3/3 anonim válasza:
hat szerintem kepzelodik
bisztos akar toled tobet is mert azert akar milyen csajt nem olelget egy fijuse csak ha nagyon jo baratok tobb eves baratsagal esetleg akkor
mondjuk en a noi ismeroseimet szoktam puszilni meg oleni neha mikor talakozunk de mondjuk en veluk notem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!