Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? Nem tudok kiigazodni rajta. Érez valamit?
Gondolom akkor te benne lennél vele egy kapcsolatban. Hogy beszélitek meg a találkozókat?
Legközelebb a szex helyett kérdezd meg, hogy nem lenne-e kedve moziba/sétálni/fagyizni menni. Szerintem a reakciójából tudni fogod, hogy mit gondol. Azok alapján amit írtál, én látok rá esélyt, hogy ő is többet szeretne.
Nem nem várom hogy meghívjon a nagyiához teázni..de ha már bemutat a szüleinek gondolom akarhat valamit..úgyanis nem szokták az egy éjszakás kalandjukat haza vinni a pasik..
te meg aztán ne hidd hogy olyan k.va okos voltál azt hiszem mindent értelmesen elmagyaráztam és nem azt kérdeztem hogy "megdugott mégis miért nem hív.." ha nem tudsz értelmeset mondani inkább ne válaszolj se**fej.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Még a legelején kérdeztem hogy mi van köztünk akkor azt mondta hogy majd alakul..azóta mást nem mondott ez kb 3-4 hete volt.
Ez mennyire tipikus. A csaj belemegy a szexkapcsolatba, a pasi örül, hogy van egy stabil lyuk, amire járhat, és nem kell bele szinte semmit se invesztálni. Majd rövid idő múlva a csaj elkezd agyalni, hogy: szeret? nem szeret? fogunk járni? mást szeret? én csak arra kellek? A pasi meg jó pofára esik...
Dugással lehet, hogy meg tudsz szerezni egy pasit, de nem tuti, hogy meg is tudod tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!