Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be egy férfi a nőknek, ha alacsony ugyan, de nem túl rossz képű, sőt kicsit mondhatni kigyúrt?
Figyelt kérdés
164 cm magasság.2013. okt. 14. 15:31
11/15 anonim válasza:
Max 10%-nyi esélyed van. A magasság egy lényeges szempont a nőknél, főleg az alacsony 150-160-es kategóriában. Gyakorlatilag ilyen 170cm-es testmagassággal, már észre sem vesznek (a legtöbb társkereső garmadával vannak az alacsony 170-172cm körüli férfiak. Menj ki az utcára és nézd meg, hogy az alacsony nők többsége mellett, milyen magasságú férfiakat látsz... hát megnyugtatlak nem a 170cm-ket.. A magas nők alapból esélytelenek, ott esetleg az 1-2%-nál van valós esélyünk, mert én is csak 170cm vagyok, és tapasztaltam ennek minden hátrányát ( munkahely, párkapcsolat).
12/15 A kérdező kommentje:
az fain.
2013. okt. 14. 18:59
13/15 anonim válasza:
Én 166 cm/ 55kg szálkás/vékony kategóriájú férfiú vagyok! És van csajom kb. Velem egy magasságú! Mivel én még nyeszlett is vagyok Neked tuti nincs mitől félned, aki meg arról győzköd, hogy nem lesz csajod az egy retardált! Sok sikert! 24F
14/15 A kérdező kommentje:
van 4 éve. :) nem is azért kérdeztem. én 164 vagyok kb 42 cm bicepsz-el,kissé fiatalos arccal. kb 23-25 közé saccolnak. :) kösz a biztatást! :) 31F
2013. okt. 22. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!