Nagyon alacsony nőknek milyen szabású menyasszonyi ruha áll jól?
Szerintem nem a magasságtól függ,hanem attól, hogy milyen a stílusod és a külsőd.Tehát milyen színű a hajad,milyen karakterű az arcod, milyen az alkatod!
Egy alacsony nőnek is lehet a testalkatához képest hosszú lába.Ugye érted amit mondok? :)
Értem.
A lehető legrosszabb alakom van:(
A súlyom pont jó, de elég formátlan vagyok, kis mellek, nincs derekam, nem valami széles a csípőm, ilyen vastag deszkaszerű... Testhez simuló ruhát semmiféleképpen nem szeretnék.
Arcom szerintem szép, bájos, hajam egyenes, közép-szőke, lapockáig ér.
Akkor mindenképp olyat válassz,ami derekad csinál:)Tehát valami sörösüveg formájú ruha kellene!Tehát ami felül szűkített,és a szoknya része pedig abroncsos vagy csak simán bővülő!
Nem hiszem, hogy rossz alakod lenne:)
Nagyon sokféle ruha van,szerintem előbb azt kellene eldönteni, hogy pl szeretnéd-e hogy látsódjon a vállad,lapockád!:)
Barátnőm is ilyen magas, és mikor keringőztünk neki nyakba kötős ruhája volt, ami nagyon előnyös volt neki. Remélem nem haragszik meg érte, belinkelem:
Bal oldalon. De neki nagy is hozzá a melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!