Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Több hónapos kitűnően működő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több hónapos kitűnően működő internetes csevegést, kapcsolatot, ami kitűnően alakult, tönkretehet egy képcsere vagy még inkább egy személyes találka? Mi lehet az oka, ha igen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 09:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Tehát ha jó kocka vagy akkor a valóságban is jó vagy.Nagyjából ez a világkép ami benned él kérdező?
2013. okt. 12. 11:33
 32/42 A kérdező kommentje:
De nem akarom elrontani az illúziót. Hátha belém szeret, utána meg már mindegy.
2013. okt. 12. 11:47
 33/42 anonim ***** válasza:

Leírom, hogy nálam ez hogyan működik, bár nem biztos, hogy mindenkinél ugyanígy (max. hasonlóan).

Tehát megismerek valakit interneten, beszélgetünk, kialakul róla egy összképem, összbenyomásom (elég jó emberismerő vagyok, nem lőttem még eddig mellé). Az alapján eldöntöm, hogy meg akarom-e ismerni személyesen, vagy sem. Megkedvelem, de ez még nagyon, de tényleg nagyon messze van attól, hogy beleszeressek! Ez csak egy alap, egy lehetőség!

Én szoktam képcsere nélkül is találkozni, mert nem döntöm el előre, hogy mit szeretnék, tehát nem feltétlenül párkapcsolatban gondolkodom, hanem lehet belőle egy jó barátság is!

Ha megvan a "kémia" kettőnk között, tehát élőben is megfog, kialakul a vonzalom - és ez az, amit nem lehet egyszerűen racionálisan megmagyarázni, mert vagy hat rám, vagy nem hat - akkor kapcsolatban gondolkodom, ha viszont nincs meg ez a hatás, akkor csak barátság lehet belőle.

Nekem volt már olyan, hogy úgy találkoztam valakivel, több hónapos beszélgetés után, hogy én előtte nem láttam róla képet (ő viszont látott rólam). Amikor megláttam, egy kicsit "megijedtem", mert, bár nem képzeltem el előzetesen, azért mégis furcsa volt, hogy az a valaki, akivel eddig beszélgettem, és mély kapcsolat alakult ki virtuálisan, most így hirtelen "testet öltött". Őszintén szólva az első érzések a "sokk" volt. Megijedtem, hogy te jó ég, nekem most vele kell beszélgetnem? A következő érzésem az volt, hogy hiszen "ismerem", hát bármilyen is, mindenképpen szeretnék vele beszélgetni, aztán majd úgyis eldől, hogy mi lesz belőle - nem volt kimondva, hogy kapcsolatot keresünk, tehát egy jó barátságra is mindketten nyitottak voltunk! És ahogy beszélgettünk, szépen, fokozatosan alakult ki a "kémia" is, de az ott, élőben! Nem vonzódtam hozzá előzetesen, a netes ismerkedés alapján, csak megkedveltem a személyiségét. Amikor pedig élőben találkoztunk, akkor elkezdtem hozzá vonzódni fizikailag is. Nem tudnám megmondani, hogy mi miatt... az összhatás, a gesztusok, a hang, a pillantások - ezek alakítják nálam a vonzalmat. Egy kép sem adja vissza azokat a tényezőket, amik a vonzalmat kiváltják.

Persze sokan már első ránézésre eldöntik, hogy valaki kell, vagy nem kell, de ez azokra jellemző szerintem elsősorban, akik képcserével indítják az ismerkedést. Ha hetek óta kép nélkül beszélgettek, akkor van esélyed. De ez csak egy esély! Ne éld bele magad, mert ez csak az alapja a továbbiaknak, de nem kötelez senkit semmire. Egyáltalán nem biztos az sem, hogy neked élőben bejön az illető!

2013. okt. 12. 12:02
 34/42 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg, kifejezetten csunya, az nalam sokat ront a dolgon, barmilyen jol el is levelezünk. De egy atlagos, normalis felepitesü sracrol van szo, aki a kep alapjan is szimpi (azaz nem a plaza mosdojaban keszült, vagy otthoni felmeztelen pozolos kepet küld), akkor abbol rossz nem sülhet ki. :)

Amugy volt egy srac, akivel egy honapig leveleztem, minden nap irtunk egymasnak. VAlamikor a közepe fele volt kepcsere is. Elsö nem egy hu de nagyon sarmos pasi volt, de minel többször nezegettem, es minel többet tudtam meg, annal szimpatikusabb lett. :)

22L

2013. okt. 12. 17:02
 35/42 anonim ***** válasza:

Figyelj....rutinosabb netező nő már levágja, hogy nem küldtél magadról képet,és ennek oka van.Viszont te sem láttál róla.Lehet te majd nagyobbat csalódsz.

Egyébként meg ne várj túl sokat.Hidd el,amíg nem veled beszélget,beszélget ő mással is,és találkozik is.Én mondom ne húzd soká a találkozót és a camerázást.Különben elmegy a hajókád...

Bár fogadni mernék, hogy 20 év alatt vagytok.

2013. okt. 13. 00:55
 36/42 A kérdező kommentje:
28 vagyok. Bízom benne, hogy egy idő után már nem fogja érdekelni a rondaságom, ha megszerettetem magamat vele.
2013. okt. 13. 09:04
 37/42 anonim ***** válasza:
Naiv vagy.
2013. okt. 13. 10:30
 38/42 anonim ***** válasza:
Nézd, lehet, hogy megszeretteted magad vele, de a csak ahhoz elég, hogy kapj esélyt... ha már megszeret, akkor addig kellene ütni a vasat, amíg meleg, mert akkor már nem fog megelégedni a virtuális kapcsolattartással, ha nincs továbblépési lehetőség, akkor ki fog lépni...
2013. okt. 13. 11:30
 39/42 anonim ***** válasza:

Nézd, a helyzet az, hogy meg lehet szeretni valakit interneten. Néha még bele is lehet szeretni. De hogy arc nélkül egy kapcsoaltot fenntartani? Olyan nincs. Egy haverságot talán-talán, bár én a haverokról is azért szeretem tudni, hogy hogy néznek ki. :-) Olyan kapcsolatot egy nő sem akar, ahol a "párja" mindössze egy arctalan, testetlen név. Szerinted hány nő akarna így kapcsolatot? Elárulom: egy se.

Oké, most arra játszol, hogy "belédszeressen", aztán amikor már dúl a szerelem, akkor megmutatod neki, hogy hogy nézed ki. Megsúgom: nem fog összejönni. Egyrészt ennyiből nem fog belédszeretni, másrészt meg nem fog várni a végtelenségig. Nem fog várni hónapokat (éveket) csak azért, hogy te végre egy nyamvadt képet méltóztass magadról küldeni. Majd összejön olyannal, aki nem szégyelli felvállalni magát, te meg jöhetsz ide egy újabb kérdést kiírni, hogy elszúrtad, mit csinálj, hogy visszaszerezd?

A külső nem minden. Hazugság azt mondani, hogy nem számít, mert számít. Van, akinek nagyon is sokat. De vannak, akiknek kevésbé meghatározó. Azt viszont minden nő igényli, hogy tudja, hogy néz ki a férfi. Ha olyan típus, akinek az érzelmek és a személyiség sokkal dominánsabbak, mint a külső, akkor is érdekli, hogy akivel lehet, járni fog, hogy néz ki. Ezt minél későbbre halogatod, annál jobban rontod az esélyeidet.

28 évesen mondjuk azért ennyire már lehetnél talpraesett.

2013. okt. 13. 13:46
 40/42 anonim ***** válasza:

"De nem akarom elrontani az illúziót." -- Milyen illúziót? Az arc nélküli lovag illúzióját, aki szégyelli felfedni a kinézetét?

"Hátha belém szeret, utána meg már mindegy." --- Ahogy írtam, nem fog beléd szeretni.

2013. okt. 13. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!