Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több hónapos kitűnően működő internetes csevegést,
kapcsolatot, ami kitűnően alakult, tönkretehet egy
képcsere vagy még inkább egy személyes találka? Mi
lehet az oka, ha igen?
Hát ha ilyen a kezed, akkor ilyen a kezed. Ilyen miatt csak nem fog szakítani veled senki. :D Néhány év és nekem is ilyen lesz szerintem, de ha ez is zavarna... a legkevesebb. 20/f
2013. okt. 12. 09:58
12/42 A kérdező kommentje:
Csak mert az előbb valaki azt mondta, hogy a rossz kézfej nála szakító ok. De ezért? Ez szerintem teljesen természetes. Rossz kézfej inkább ilyen szétroncsolódott, össze-vissza hámló kiütéses bőrt, ápolatlan körmöket jelent.
Én nem a szőrösségre és az ápolt körmökre gondoltam!
Hanem pl én nézem a kézfejet. Van,akinek tiszta bütykös a keze.Pl mint egy békának...Nem tudom leírni pontosan,ez milyen. Szóval tud taszító lenni. Pl én is már találkoztam a netről, és rájöttem, hogy annyira nem tetszik az illető keze, hogy nem bírnám elviselni, hogy azzal a bütykös ujjakkal hozzámérjen!Hát ennyi.
Építő hozzászólások érkeztek egyébként,de tényleg tud illúzióromboló is lenni a képcsere is és az első találkozó is....
Én már jártam úgy, hogy pl telefonáltunk is egymással sokat,a hang is bejött,a fotók is.Élőben pedig megjelent az illető tüdőig felhúzott ócska nadrágban és még béna,bunkó viccei is voltak. Ergó,a fotóhoz is csak felöltözött más ruhába,egyébként meg igénytelen és élőben nem képes normálisan kommunikálni,mert tudja, hogy ez egy rendes szitu.
Sok mindent le lehet ám szűrni egy talinál....Persze vannak kivételek .-)
2013. okt. 12. 10:11
Igen, ha nem nézel ki elég jól. Hiába jöttök ki nagyon jól, hiába tart jó fejnek, szórakoztatónak, stb., ha külsőre nem jössz be a lánynak, cseszheted az egészet.
2013. okt. 12. 10:15
szerintem tönkre teheti... ha nagyon jól eldumáltok, de már kép alapján sem jön be mit sem ér at egész!. attól, hogy szóban leírja hogy néz ki, nem biztos hogy olyan amilyennek elképzeli a másik...
2013. okt. 12. 10:19
16/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én így vagyok egy lánnyal. 5 hete beszélgetek vele minden nap 2-3 órán keresztül, néha több. Nagyon jól elvagyunk, de képcsere és személyes találka még nem volt. Nem vagyok egy helyes srác, nem tudom hogy fog reagálni, azért nem erőltetem a dolgot. Hátha annyira belém szeret, hogy utána ez a dolog már annyira nem fogja érdekelni.
Ilyesmiben hiába reménykedsz, a lányok erre nem képesek. Jobb, ha minél előbb küldesz neki képet és találkoztok, mert ha nem tetszel neki, kisebb lesz a csalódás.
2013. okt. 12. 10:34
18/42 A kérdező kommentje:
Miért ne lennének képesek? Elvileg érzelmi lények, az érzések irányítják a legtöbbjüket ellentétben a férfiakkal, akiket inkább a külsőségek.
Nagyon nagy tévedés, h a férfiakat érdeklik jobban a külsőségek. Lehet, h a nőket az érzelmeik irányítják, az érzelmeiket viszont a külsőségek.
2013. okt. 12. 10:39
20/42 A kérdező kommentje:
Mégis rengeteg gazdag, tohonya külsejű embernek van csaja, sőt szinte az összes gazdag ronda embernek fullos csaja van? Akkor a pénz is az érzelmek forrása?
Kapcsolódó kérdések: