Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Több hónapos kitűnően működő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több hónapos kitűnően működő internetes csevegést, kapcsolatot, ami kitűnően alakult, tönkretehet egy képcsere vagy még inkább egy személyes találka? Mi lehet az oka, ha igen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 09:33
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
A lelki társ szó azt is jelenti hogy nem materiális társak vagytok.Ne keverd össze a kettőt kérdező.
2013. okt. 12. 10:46
 22/42 anonim ***** válasza:
Nem, a pénz nem az érzelmek forrása. Az érzelmek megjátszásának forrása.
2013. okt. 12. 10:50
 23/42 A kérdező kommentje:
Mégis képesek megjátszani az érzelmeket a nők, akik gazdag és bűn ronda férfiakkal vannak, egy életen keresztül is. Akkor valamit nagyon tudhatnak. Nem is biztos, hogy megjátsszák.
2013. okt. 12. 10:53
 24/42 anonim ***** válasza:
Ha gazdag vagy, az más, akkor ronda külsővel is lehet nőd. Úgy viszont nem téged fog szeretni, hanem a pénzedet.
2013. okt. 12. 10:58
 25/42 A kérdező kommentje:
Az mindegy, hogy mit szeret, de mégis szeret. Lefekszik veled, elvisel. Én már annak is örülnék. Csak nem vagyok gazdag. Így az eszemmel próbálom meg elcsábítani őket, kevés sikerrel.
2013. okt. 12. 11:01
 26/42 anonim ***** válasza:
Se pénzed se eszed és randa is vagy.Tudod mit.Dobd be magad mulatós énekesnek a mesterhármas már megvan.
2013. okt. 12. 11:04
 27/42 anonim ***** válasza:

Szerintem elterelődött a téma a kérdésről.

De azért elárulom: vannak olyan nők (és persze férfiak is!), akik a pénzért bizony képesek megjátszani a szerelmet. Vagy szerinted az összes bűnronda gazdag milliomos, akinek húszéves bombanője van, kapcsolatban lenne, ha nem lenne gazdag? Szerinted őket a személyes kisugárzásuk miatt "szeretik"? Dehogyis... csak megéri nekik a szerelmi boldogságról lemondani az anyagi jólétért és a luxusért cserébe. A gazdag fószer, akivel járnak, az meg vagy nincs képben, hogy az a bombanő miért is jár vele, vagy nagyon is képben van, csak úgy van vele, hogy magasról tesz rá, ameddig így vagy úgy, de van nője, nem érdekli, hogy most tényleg szívből szereti-e. Mondjuk ha valaki csak a pénz miatt "szeret" egy férfit, az számomra már a prostitúcióval határos, de ezt midnenki ítélje meg a saját értékrendje alapján. Nekem soha nem kéne olyan nő, aki csak érdekből van velem.

2013. okt. 12. 11:19
 28/42 anonim ***** válasza:

Igen. Mivel hosszú netes beszélgetés után az ember felállít magában egy képzeletbeli ideált az addig megtudott adatokkal felruházva és a képcsere ilyenkor csak rontani szokott a dolgon.

De nem értem miért kell ezzel napokat várni.

2013. okt. 12. 11:22
 29/42 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva: attól még, hogy "szövegesen" tudjátok egymásról, hogy milyen, még igazából semmit nem tudsz a kinézetéről. 170 cm, barna vasalt haj szőke melírcsíkokkal, kék szemek, karcsú, de formás testalkat. Ha egy lány ennyit ír magáról, még ettől semmit nem tudunk az arcvonásairól, a pontos testalkatáról, meg az olyan "apróságokról", amiktől ténylegesen szépnek vagy csúnyának tartunk valakit. Persze, mindenki elképzel a leírás alapján egy tökéletes nőt, amilyennel tényleg találkozni szeretne, aztán jön a koppanás, amikor élőben szembesül vele, hogy az a szép kék szem mégsem olyan szép, hogy az arcformája egyáltalán nem vonzó, stb. Nem azt mondom, hogy nem lehet megszeretni, vagy akár beleszeretni interneten keresztül valakibe (nekem már sikerült, azóta is kapcsolatban vagyunk), de én soha nem várnék több hónapot azzal, hogy egyáltalán lássam, kivel társalgok.
2013. okt. 12. 11:26
 30/42 anonim ***** válasza:
normalis embereknel nem lehet gond.
2013. okt. 12. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!