Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eléggé kiábrándító első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé kiábrándító első találkozás. Azért még adjak esélyt a dolognak?

Figyelt kérdés
Az alapszituáció: facebookon kezdtünk el beszélgetni majdnem egy hónapja, minden nap órákat beszéltünk a legrandomabb dolgokról, akár éjszakába nyúlóan. A találkozás csak most jött össze hétvégén, előtte rajtunk kívülálló okokból nem sikerült összehozni, de most végre összejött. Nagyon izgatott voltam egész nap, nagyon vártam, hogy végre láthatom, elég sokat készülődtem, mert nagyon csinos akartam lenni neki. Gondoltam, ez a találkozás tökéletes lesz, ha már ennyit vártunk rá. Facebookon olyan jól elvoltunk, gondoltam biztosan élőben is így lesz. Nos már a találkozásnál csalódtam egy kicsit, nem volt túlságosan feldobódva, semmi puszi-puszi, gyakorlatilag csak elindultunk, hogy oké, akkor sétáljunk. Oké, elindultunk, egész jól beindult a beszélgetés, de elég sokat dünnyögött, aztán csörgött a telefonja, és semmi bocsi vagy ilyesmi nélkül felvette, és nem is nagyon zavartatta magát, én meg csak mentem mellette, hogy oké, ez végülis nem túl nagy baj. Aztán letette végre, beszélgettünk tovább, egész kellemes volt, mert nem is volt túl hideg, szép volt a Dunapart meg minden, de végig olyan fura érzésem volt. Soha nem törekedett nagyon közel jönni, vagy akár csak egy kicsit is hozzám érni, én próbáltam már néha közelebb húzódni, vagy kitenni a kezem, de ő végig zsebre dugott kézzel ment. Amikor meg kellett állnunk, hogy merre tovább, soha nem volt túl határozott, mindig nekem kellett megmondani, hogy merre menjünk. Aztán még egyet telefonált, megint semmi sorry ezt felveszem, vagy valami... A végén gyakorlatilag én kísértettem haza magam, hátha ott végre történik valami, vagy legalább megérinti a karom és azt mondja hogy szép este volt, de semmi, csak annyi, hogy hát akkor majd beszélünk. Én tiszta kiábrándultam mentem fölfele a lakásba, mondván valahogy többet vártam azok után, hogy chaten ilyen jól elvoltunk... Meg nem értettem, hogy mi van, most ennyire nem jöttem be neki élőben, vagy nem tudom, de aztán már úgy voltam vele, hogy áh, így nem is kár érte, hogy nem tett túl nagy erőfeszítéseket... Még a számomat se kérte el. De kb fél óra múlva írt facebookon, hogy reméli, minél előbb találkozunk újra, és aranyos volt meg minden. Úgyhogy most meg van beszélve még egy találkozó a hétre, mert annak ellenére, hogy az első eléggé félresikerült, valami mégis vonz benne, és szeretnék még egy esélyt adni a dolognak. Úgy gondoltam, hogy teljesen kitörlöm az emlékezetemből az 1 hónapnyi beszélgetést, és úgy teszek, mintha most találkoznánk először, és próbálok majd így nézni rá. Hátha csak rossz passzban volt, vagy nagyon zavarban volt. Szerintetek megéri ez, vagy inkább hagyjam, és majd lesz olyan, aki sokkal nagyobb erőfeszítéseket tesz, hogy megkapjon? 19 évesek vagyunk mindketten

2013. okt. 7. 16:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Te mit akartál, most komolyan? Ha meg letepert volna, azzal jönnél,hogy "én csak arra kellek neki?"

FÉLÉNK a fiú! Én a barátommal kb 3.randin voltam,amikor rászánta magát,és puszit adott. Aztán szép lassan ment a dolog tovább,míg teljesen megnyílt előttem és minden okés. Ne akarj mindent sürgetni,mert annál rosszabb. Majd jönnek a dolgok maguktól sorjában.

2013. okt. 7. 16:55
 22/30 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi lett a 2. randin.
2013. okt. 7. 17:22
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező semmi szexet meg ilyesmit nem akart volna, csak annyit, hogy élőben is ugyanolyan jól érezze magát a sráccal, mint amikor fb-n beszélgetnek. Ez meg azért nem tudott megvalósulni, mert a fiú fb-n biztos sokkal lazább és gátlástalanabb volt, mint ott élőben a lánnyal. Ott szerintem túl félénk, szorongós volt, és emiatt az egész olyan lehetett mintha vadidegenek találkoztak volna egymással, holott 1 hónapja tök jól elbeszélgettek a neten.
2013. okt. 7. 17:37
 24/30 anonim válasza:

Szerintem is mindenképpen adj egy esélyt, igazából tapasztalatból is mondom, mivel pontosan ugyan olyan vagyok, mint az általad leírt srác. Volt pár lány, aki tetszett, de nem mertem lépéseket tenni, mert féltem az elutasítástól. Mire megjött a bátorságom, arra meg már ők léptek túl rajtam, ha egyáltalán volt vonzalom.

Szóval ha úgy gondolod, hogy megéri, várd meg, míg feloldódik.

2013. okt. 7. 17:42
 25/30 anonim ***** válasza:
lehet csak be volt rezelve, mert nagoyn tetszettél neki és félénk. sok pasi nem mer kezdeményezni első randin, mert fél, hogy nyomulásnak veszi a csaj.
2013. okt. 8. 14:17
 26/30 A kérdező kommentje:
Megvolt a második találkozás, akit érdekel, leírom privátban. :)
2013. okt. 10. 22:00
 27/30 anonim ***** válasza:
Engem csak annyi érdekelne (ide is elég válaszolnod), hogy megérte-e vagy sem. Bár a szavaidból úgy tűnik, hogy igen.
2013. okt. 10. 22:25
 28/30 A kérdező kommentje:
Még mindig nem vagyok sokkal beljebb, de azt mondom, igen :)
2013. okt. 10. 23:31
 29/30 anonim ***** válasza:
Na meselj!! :)
2013. okt. 11. 06:52
 30/30 anonim ***** válasza:
mesélj, mesélj!:)
2013. okt. 11. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!