Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé kiábrándító első találkozás. Azért még adjak esélyt a dolognak?
Nem, teljesen félreértik, akik így értelmezik. A történik valami-n egyszerűen annyit értettem, hogy legalább normálisan a szemembe néz, végigsimítja a karom, vagy bókol egyet, nem pedig hogy megdönget.
Egyébként köszönöm a válaszokat. :)
Azt az "összefoglalást" még az 1-es válaszolónak írtam, mert észrevettem, hogy tényleg nagyon hosszú lett, de mire elküldtem, már beérkezett egy csomó válasz, bocsi érte. :D
Szia
Figyelj szerintem ha elso randin ennyire nyomul mint amit te elvarsz az gaz!
Vegulis elso szemelyes talalkozo!
Ha az utcan talalkozol valakivel se hagyod egy jo beszelgetes utan hogy kezedet fogja, megcsokoljon...
Jo a telefonnal nem tul jol nevelt de miutan lerakta a telot en mondtam volna hogy semmi baj!
Szerintem aranyos lehetett es normalis! Nem maszott bele a szadba ez egy jopont! Viszobt Te meg ennyire kerested a kapcsolatot azt mutatja hogy ki vagy ehezve ra!
En a kovetkezo talalkozasnal a helyedben max. Azt engednem hogy puszi puszi es talan a kezemfogja!
Ne lassa hogy vagysz ra! Hagyd kuzdeni! Ferfi... Hagyd ot vadaszni...
6. Eve vagyok Parommal O is ilyen kis visszafogott volt es azota is buszke magara, hogy nehezen adtam magam de megszerzett (pl 3 honapig csak beszelgettunk, elso talalkozasnal semmi nem volt, aztan masodszor puszi, harmadiknal csok... Mi eleg messze laktunk egymastol es ugy oldottuk meg hogy sokaig itt legyen, hogy itt aludt de koztunk a csokon es simogatason kivul semmi nem volt... Ejjel ultunk az agyban beszelgettunk stb.... A 3. Itt alvasnal kerult le a ruha de szex meg nem volt... Csak felterkepeztuk egymast, meg pettingnek se nevezheto mert egyikunknek se volt orgazmusa, a 4. Alkalommal tortent meg minden... Azota gyerekunk van, kozos haz auto stb... O meg marha buszke magara hogy milyen nehezen de csak meghoditott! Ugyanakkor ha elso talalkozasnal jobban erolkodik akkor tuti sok minden meg lett volna mert nagyon vagytam ra!
"Úgyhogy most meg van beszélve még egy találkozó a hétre, mert annak ellenére, hogy az első eléggé félresikerült, valami mégis vonz benne, és szeretnék még egy esélyt adni a dolognak."
Ezt már megválaszoltad magadnak, visszavonni egy randit meg illetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!