Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha haverokkal derittetjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha haverokkal derittetjük ki hogy teccek-e 1 lánynak?

Figyelt kérdés

Teccik egy lány az osztályból, elhivtam egy csomó helyre el is jött,ugy vettem észre hogy bejövök neki mert mindig rám mosolygot, beszélgetett velem meg ilyenek, de nem voltam biztos, igy megkértem a haverokat hogy kérdezzék meg ki teccik neki.Ő rögtön levágta hogy én kérdezem és azt mondta hogy nem jövök be neki.

Ez lehet azért mert a haverokkal kérdeztetem meg vagy télleg nem jövök be neki.( de azóta sem viselkedik velem máshogy)

2008. júl. 4. 21:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát ezt elk**rtam :( nem kicsit nagyon,

ez ugy 1 hónapja volt és ha most elé állnék és meg mondanám mit érzek akkor csak a barátságunkat kockáztatnám vagy lehetne belőle valami?

2008. júl. 7. 07:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Én vok az utolsó válaszoló a kérdező előtt:

Sztem lehet belőle vmi. Én mát hallottam olyat, h azért vannak együtt párok olyan sokáig, mert előtte jóbarátok voltak,vannak és így mindent meg tudnak beszélni és nincs féltékenykedés, hazugság,........

De a te döntésed, helyetted senki sem dönthet...

De azért sok sikert kívánok akár, h is döntesz...

2008. aug. 4. 21:44
 13/13 anonim válasza:
Gáz.
2010. jan. 3. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!