Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha haverokkal derittetjük ki hogy teccek-e 1 lánynak?
Teccik egy lány az osztályból, elhivtam egy csomó helyre el is jött,ugy vettem észre hogy bejövök neki mert mindig rám mosolygot, beszélgetett velem meg ilyenek, de nem voltam biztos, igy megkértem a haverokat hogy kérdezzék meg ki teccik neki.Ő rögtön levágta hogy én kérdezem és azt mondta hogy nem jövök be neki.
Ez lehet azért mert a haverokkal kérdeztetem meg vagy télleg nem jövök be neki.( de azóta sem viselkedik velem máshogy)
szerintem neked kellene odaállnod elé és megkérdezni tőle hogy bejössz-e neki. szerintem azért mondott nemet mert mással kérdeztetted meg és nem te álltál oda elé.
szerntem ha nem jönnél be nekiv akkor nem ment volna el veled veled sehova.
Szerintem Derrick főfelügyelővel kéne ki derittetni.
Ő nem ilyen amatőr, hogy bebuktassa azt, aki ki akarja derittetni hogy teccik e 1 lánynak.
Különben te derittecc - én gyurassz!!
Viva la hungarián lengvidzs ! :DDD
Már én is átéltem ilyet csak , h én voltam a lány...A haverjai odajöttek és megkérdezték én meg féltem meg....nem tudom és azt mondtam, h nem (közben meg nagyon bejött). Aztán az osztálykiránduláson összeszedte a bátorségát és elhívott sétálni...akkor mindent megbeszéltünk és már egy ideje járunk is....
Tehát attól, h a haverjaidnek azt mondja, nem biztos, h úgy is gondol. Ha legközelebb elhívod akkor kérdezd meg személyesen...
Drukkolok. És majd mesélj. Puszíí
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!