Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1 óra múlva a haverokkal + a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 óra múlva a haverokkal + a csajjal aki tetszik nekem, megyünk moziba?!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Na szóval megyünk moziba és nemtudom hogy tudnék vele összejönni mit kéne tennem....!! És hazaszeretném kísérni utána de nemtudom jó ötlet -e!

Ottlesz csomó barátnője+ az én haverom. Segítsetek lécci

SOOOOSS!!!

2010. febr. 18. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ülj mellé

beszélges vele mien volt a film

majd kérdezd meg h haza kisérheted-e

aztán kérd el msnjét

2010. febr. 18. 15:56
 2/7 A kérdező kommentje:
osztálytársam megvan az msn címe..
2010. febr. 18. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
SOS tanulj meg írni aztán kérdezz. Egyébként ha ott lesz ennyi ember akkor sok sikert ne is várjál maximum hívd el egy randira ahol csak ketten vagytok és ezután akarj valamit is.
2010. febr. 18. 15:57
 4/7 A kérdező kommentje:
okok
2010. febr. 18. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:

sztem nincs okod félni...

és csak ad önmagad...csinálj ugy mintha csak bartá lenne...nyugottan haza kisérheted nincsbenne semmi...az h ottvannak a bnői is...nezavarjon

am meg sztem majd megkérdezheted azt is h adhatsz e puszit..ha igen akk majd kérdezd meg töle h jolérezted magad...megismételhetnétek máskor is...

szoritok

16F

2010. febr. 18. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbálj vele egy kicsit(ha csak pár másodpercre is)kettesben maradni annyira,h megkérdezd tőle,lenne-e kedve veled elmenni vhova(találj ki vmit)?
2010. febr. 18. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha sokan vagytok sztem inkáb ne nagyon próbálkozz csak finoman :P Lehet h ciki lesz neki úgy haverok előtt. Inkább eccer hívd el vhova ahol 2en vagytok.

16/f

2010. febr. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!