Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek az otthonülő csajok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az otthonülő csajok? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
A lányról aki tetszik azt mondják a haverjaim , hogy otthonülős.
2008. júl. 4. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ismerd meg nyugodtan és majd meglátod, hogy hogy müködik vele a kapcsolat! ha elhívod randizni, ne vidd olyan helyre, ahol tömeg van meg hangos zene, inkább sétáljatok és beszélgessetek sokat, az is szórakoztató tud lenni.
2008. júl. 6. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom mennyire lesz hasznos a válasz, én lány vagyok, bár egy hiperaktív és mindenhol vagyok csak otthon nem. viszont amikor otthonülős barátom volt általában az volt a baj ha a srác féltékenykedett minden perc miatt amikor én vhol elvoltam a barátaimmal, ő meg nem akart jönni, és otthon maradt. ha a csaj tudja tolerálni hogy te mész néha haverokkal, vagy ilyesmi akkor szerintem működhet :) bá nekem ilyen ellentéttel eddig nem sok sikerem volt.
2009. aug. 20. 20:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az otthonülős csajok a legjobbak!Halál cukik!De komolyan!Az én barátnőm is otthonülős volt,de ha valahova kimozdult néha(könyvtárba,strandra)akkor egész nap ott volt.Na meg az a jó hogy "otthon" tudunk nála társasozni,meg párnacsatázni,dvd-zni,ottalvást szervezni,együtt virrasztani...stb.Persze nem mindig vagyunk a házban,sokszor sétálunk a környéken.
2009. aug. 20. 21:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell ismerned! Találkoztatok már? Honnan ismered? Attól még lehet valami...
2009. aug. 20. 21:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
20:46 osnak igaza van, én is otthonülős vagyok,nem bírom ami a diszkókba megy, a vonaglások,nyomulások stb.én is csak a barátommal (3éve vagyunk 1ütt) mozdulok ki kb,vagy szüleimmel, ő is csak velem megy buliba ha néééééha megyünk,mert csak igy érzi jól magát :) és sose csalnám meg,mert szerintem a legundorítóbb dolog a világon.kb azóta nem érdekel a nyüzsgés mióta 1ütt vagyunk :) előtte buliztam rendesen,a fiúbarátaimmal,mert szerintem velük sokkal jobban kilehet jönni mint egy bnővel.(szerintem)de akkor sem voltam egy pasizós v ilyesmi :) 21/L
2009. aug. 20. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

jaj nem is gondoltam volna h ennyi "otthonülős" létezik:D

am én is az vagyok de nem vagyunk unalmasak:) mikor bnőmmel találkozok akk be nem áll a szánk és szoktunk poénkodni :D

viszont ha pasim lenne és lenne egy jófej társasága akk biztos h elmennék velük :)

ne aggódj de majd ha megismered akk többet fogsz róla tudni:)

2009. aug. 20. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
énis othonülő vok ( csak fiu xD ) és szeritnem az otthonülő csajok a legjobak :D
2009. aug. 21. 22:04
 18/21 anonim válasza:
Hát szerintem olyan is akad nagy számban köztük, akiknek még egyetlen barátja sincs, vagyis nem tartja a kapcsolatot csajokkal, mert az ellenkező nemmel szeretne foglalkozni, csak éppen az életstílusa miatt nem találja meg őket senki. Véleményem szerint a megismerésükhöz szerencse kell, bár bevallom én is otthonülős vagyok, és barátaim sincsenek.
2010. jún. 4. 19:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Ó, mennyi otthonülős emberke, legalább nem vagyok egyedül.:)) Bár néha unalmas, szívesen elmennék szórakozni, de nem tudom, hova lehetne menni, mert ami manapság az ócska diszkókban folyik... Nem a stílusom. Ha lenne barátom, előnyben részesíteném a kellmes sétákat. :)
2010. jún. 30. 10:08
 20/21 anonim ***** válasza:
alapból én is otthonülős vagyok. Néha viszont eljárok a barátaimmal fagyizni,mozizni,vásárolni,parkba és eljárok rokonokhoz (főleg így nyáron :D)
2010. júl. 13. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!