Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek ezek utan mire szamitsak?
Figyelt kérdés
Vmelyik nap randiztam egy fiuva. Mar megbeszeltuk utana egybol a kovetkezo randit (tegapra) tegnap reggel rairtam de nemtudtunk sojat beszelni mert lekellett lepnem. Delutan felmentem. Fent volt es nem irt ram. :/ en meg nem akartam rairni h hanykor meg hol.2011. márc. 14. 09:33
1/2 anonim válasza:
lehet, hogy nem vett észre, hogy ott vagy.
de hogy beszéltetek meg randit tegnapra anélkül, hogy helyet és időt nem egyeztettetek?:)
Ehhez nem kellett volna sok idő reggel sem!
(mielőtt leléptél)
ennek semmi értelme nincs.
2/2 anonim válasza:
Ja, tényleg zavarosan fogalmazol .Ne csodálkozz, ha nem az értelmi képességeidért fogy újra randizni veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!