Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyon tudom hogy mit csináljak vagy hogy mit is akarok sztetek?
szóval egy nyaraláson összefutottam egy pasival másfél év van köztünk és jól elvoltunk sétáltunk kézen fogva meg puszi volt más nem történt.
és hát nekem is bejön és azt mondta én is neki csak hát van egy nagy gond és az a távolság...mindenki azt mondja h jaj hát nem sok(kb.60km) de nem tudom h ha az ő pasijuk lakna olyan messze mit mondanának...tudom hogy megoldható lenne hetente 1x-2x de nekem nagyon fura lenne szerintetek mit kéne csinálnom? felejtsem el vagy mi?
mondjuk ez tudom h nem csak rajtam áll, de azért tisztába kéne lennem a lehetőségekkel ha véletlen úgy alakulna...:D:D
hülye :P
nyugodtan csinálj, amit jónak látsz... mellesleg, köztem és barátnőm között is kb 60 km van :D most is, mégis jól megvagyunk
igaz, van, hogy napokig csak msn, meg más cset, de akkor is, szeretjük egymást
első..:D
köszi, de azt inkább nem :DXD
második :)
köszi akkor látom nem csak mi lennénk akik alig találkoznának :D
csak igazából az a baj h nem akarok szerelmes lenni(amivel már kicsit elkéstem sztem mert nagyon úgy fest h beleestem) igazából ha szerelmes leszek mindig pofára esek..
de ez nem csak rajtam fog múlni ha megkérdezni sejtem mit mondanák, de őtis zavarja a távolság...szóval majd kiderül :)
60 km? Az kocsival csak 40 perc! Meg vagy te huzatva? Az nem sok!!
Még Bp-en is lehet két ember között akár 15-20km. Az meg tömegközlekedéssel is lehet rossz esetben 1,5 óra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!