Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy kalauz nő, de csak ritkán látom a vonaton, hogyan találhatnám meg?
Ritkán szoktam látni,nagyon szép,és kihasználom azt a pár percet,és feltöltődöm lelkileg:)
szerintem már észrevette,h nézem,és...úgy látom szimpatikus vagyok neki.az a gond h idősebb,és ezért sem akartam leszólítani...nem tudom,h kezeljek egy ilyen helyzetet.
a kalauzok milyen sűrűn járnak egy bizonyos útvonalon,és hogy kereshetném meg a nevét...vagy honnan tudjam a beosztását....kérdezzek rá az állomáson vmi álkérdéssel vagy mit tanácsoltok?
Menj be a vasút állomásra és az INFORMÁCIÓnál adj a kaller néniről személy leírást, és majd megmomdják h ki ő és ha szépen kéred akkor megadják a teló számát!
Utánna felhívod h mikor lesz felétek a vonaton te azzal a vonattal mégy haza, megmondod neki h én voltam az és elhívod a WCbe megkufircolod és akkor zsír lesz!
Ilyen egyszerű, nem is bonyolult ez!
Szerintem nem csak sexet akar !!!
Ellenben veled!!!
Szerintem is jó ötlet a sexet kivéve úgysem bújna vele ágyba az első alkalommal.
Inkább légy udvarias és ne rámenős.
sok sikert majd írj h össsze jött -e :D
16/L
hát most véletlenül feljöttem,mert rég nem jártam itt.köszönöm a választ. a múlt héten láttam,és már szőkés haja van...
egyébként Én 23 vagyok, Ő meg 40+ :)
furcsa nem?de nem csodálkozom,mert igazából nagyon szép kék szeme van és ez független a kortól.
mit mondjak,h beszélgessen velem,ha összefutunk? nem randira akarom hívni...lehet esélyem se lenne.....egy beszélgetéssel megelégednék
jó de mit kérdezzek tőle? miért késik a máv? vagy h kislány korába kalauz akart lenni vagy mi?:)
komolyan
Nem tudom kérdezd meg,hogy mióta dolgozik a mávnál,hol lakik,van-e férje,gyerekei,szereti-e a munkáját,mondd neki h nagyon csinos.(ha akarod)
stb..
De hidd el fog az jönni magától kérdezel válaszol aztán majd ő is kérdezz tőled:D
Sok sikert :D
Majd írd meg h mi a helyzet:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!