Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vágyok egy kapcsolatra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyok egy kapcsolatra, hogyan kezdjek bele? 20L

Figyelt kérdés

Szeretnék egy pasit,és szeretnék szerelmes lenni.Csak nem tudom hol ismerkedjek.

Állítólag csinos vagyok,és sok pasi próbálkozott de eddig mind visszautasítottam őket.

2013. szept. 27. 17:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Kezd azzal hogy a legközelebbit nem utasítod vissza.
2013. szept. 27. 17:28
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Kezdetnek ne utasítsd vissza őket. Vagy miért utasítottad vissza őket? Nagyok az elvárásaid?
2013. szept. 27. 17:28
 3/18 anonim ***** válasza:
Legyél nyitott,járj el otthonról,menj pl társastáncra,bulikba a lényeg,hogy sok ember legyen ott.és ha már ott vagy akkor ne a sarokban lehajtott fejjel álldogálj.Így előbb-utóbb valaki biztosan észrevesz. :)
2013. szept. 27. 17:29
 4/18 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy nálam de fiatalnak találnál magadhoz
2013. szept. 27. 17:30
 5/18 A kérdező kommentje:
Mert nem akartam kapcsolatot,azért küldtem el őket.De most már hiányzik
2013. szept. 27. 17:31
 6/18 anonim ***** válasza:

Hát ha gondolod dumálhatunk. Voltak nekem is szakaszaim , mikor jó lett vna egy csaj , de általában tök jól elvagyok egyedül :D de néha azért jó lenne.

20f

2013. szept. 27. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Merre laksz? Ha nagyobb helyen akkor pikk-pakk találhatsz magadnak valakit, használd a baráti köröd, járj el kicsit szórakozni, persze értelmes emberekkel. Menj el valaki szülinapi bulijára akkor is ha alig ismersz pár embert... lógj srácokkal néha.

20/F

2013. szept. 27. 17:39
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Azért kiváncsi vagyok mennyire vagy csinos, küldhetnél mondjuk egy képet. A másik, hogy ha visszautasitasz mindenkit akkor kialakul egy bizonyos közfelfogás rólad. Ezért nem kell sem túl közel sem túl távol tartani az embereket.
2013. szept. 27. 17:46
 9/18 A kérdező kommentje:

Elszoktam járni a barátnőimmel.

Csak félénk vagyok :( ha beszél hozzám egy fiú legszívesebben elásnám magam.Elpirulok tisztára vörös leszek,amit a szőke hajam még jobban felerősít :(

2013. szept. 27. 17:48
 10/18 anonim ***** válasza:
"állitólag csinos vagyok" - na ez még mindig szar szöveg :D
2013. szept. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!