Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele kezdjek?
Figyelt kérdés
A célpont kissé furcsa az embereknek, azt mondják rá hogy sokat beszél és hülyeségeket. Érdeklődési körünk viszont szinte teljesen azonos. Többen mondták hogy beszéljek vele mert én is állandóan beszélek és semmi értelme sincs ezért összeillenénk, de volt lya is aki szerint nem. Amugy nagyon jól nézki és jó adottságai is vannak. Mit tegyek?2013. júl. 18. 21:19
1/6 anonim válasza:
Jöjj össze vele! Nem hagynám ki a lehetőséget! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Én is efelé hajlok
2013. júl. 18. 21:22
4/6 A kérdező kommentje:
Mondtak rá példákat is hogy nekik mi a hülyeség, nekem teéjesen normálisnak tűnt amit mondott? Akkor mi nem vagyunk normálisak nekik?
2013. júl. 18. 21:24
6/6 A kérdező kommentje:
És hogy kezdjem el?
2013. júl. 19. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!