Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év korkülönbség nagyon számít ennyi idősen? F/16 & L/19
Megpróbálom röviden leírni a szituációt. Tisztázzuk, én a kérdésben a lány vagyok. Még idén betöltöm a 19-et, elsős egyetemista vagyok. A srác, aki iránt jelenleg elég erős érdeklődést tanúsítok, most 16 éves.
Velem egykorú barátnője volt fél évig, továbbá eléggé érettnek tűnik a viselkedése alapján. Nekem eddig csak idősebb barátaim voltak, 1,5 évig és 1 évig. Vele viszont nagyon jól elvagyunk és egyre többet gondolkozom azon, hogy mi lenne, ha...
Kérdésem a következő lenne felétek. Ha a helyemben lennétek, megpróbálnátok-e, ezt a kapcsolatot? Ha a társaságotokban hasonló helyzet alakulna ki, hogyan reagálnátok rá? Tudom, ismerem én is a sablonszöveget, hogy 'a szerelemben nem számít a kor'. Persze ez így elmondva/leírva jól is hangzik, de a valóságban nem ezt a hozzáállást látom az embereknél...
A szüleim sem örülnének neki, anyunak megemlítettem, de azt mondtam, hogy nálam egy évvel fiatalabb csak, és már az sem tetszett neki, sőt...
Rohadt nagy máker a srác. Nekem ilyen miért nem adatik meg?
Szerintem próbáld meg vele, de csak akkor ha tényleg komolyabb a koránál. Jó csaj vagy?
Nem kérdés, hogy próbáld meg.:))))
Egy fiatalabb fiú tud ugyanolyat mint egy idősebb, sőt többet is.:) És itt most nem arra értem, hanem minden másra, szeretet stb.:)
Adjál hozzá még egy évet a különbséghez, amivel a fiúk később érnek.
Ha még így is kell, akkor viszont mire vársz?
"A szüleim sem örülnének neki, anyunak megemlítettem, de azt mondtam, hogy nálam egy évvel fiatalabb csak, és már az sem tetszett neki, sőt..."
Anyukádnak gratulálok, felszínességből és manipulációból csillagos ötös neki.
Neked meg annyi a tanácsom hogy anyukádtól még azt se hidd el amit kérdez.
"Szimplán csak nincs jó véleménnyel arról, ha a kapcsolatban a fiú a fiatalabb."
Tehát anyagias és szexista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!