Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Juhász karina kérdése:
Szerintetek meg belefel ez a koregy ugymond kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Nem kell a kicsi vagy meg ehhez....erett vagyok:) kulsoleg es belsoleg is. 12vagyok 13leszek decemberbe. A fiu meg 16 lesz oktoberbe.ez igy sok?2013. aug. 31. 12:45
1/7 anonim válasza:
Aham... érett. Helyesírási szótár merre van? :D
Tudom-tudom... telóról írtad.
2/7 anonim válasza:
12 évesen nem mondom, hogy a szart is kiverném belőled, de a srácból már esélyes...Érett vagy a nagy francokat.
Buta kislány.
3/7 anonim válasza:
Minden vagy,csak nem érett!
:D
Hát nem azért 12 évesen nem pasiznod kellene,pláne nem kapcsolatban lenned!Drága szüleid mit szólnak...ha egyáltalán tudnak róla?
Inkább barbizz,barátnőzz
4/7 A kérdező kommentje:
nagyon elhittétek hogy be tudtok oltani XDDD
2013. aug. 31. 12:59
5/7 anonim válasza:
És ezzel egyáltalán úgy érzed, hogy sikeresen visszavágtál? Főleg az "XDDD"-k biztos arra utalnak, hogy egy érett, lelkileg felkészült nővel beszélünk.
De figyi, csinálj amit akarsz, ugyanis ha annyira biztos vagy magadban akkor nem tennél fel kérdést és cselekednél magadtól.
6/7 anonim válasza:
Kislány ha annyira érett lennél,mint írtad...akkor NEM itt kérnéd ki vad idegen emberek véleményét! Na akkor ezek szerint ostoba is vagy nem is kicsit!
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg tök mindegy mit írunk, úgyis a fejed után mész.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!