Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 éves fiú időt töltene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves fiú időt töltene egy 14 éves lánnyal? Mégis hogyan? Nem gáz?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy megismertem egy lányt, aki nagyon szimpatikus, nagyon jókat beszélgettem vele. Meg is lepődtem, hogy 14 éves, 16 körülire tippeltem, bár az se túl sok.

Nem megdönteni akarom, hanem sok időt tölteni vele, mert nagyon jó a társasága.

A kérdés az, hogy hogyan lehetne időt tölteni vele úgy, hogy pl a szülei se akadjanak ki.

Egyáltalán gáz-e, hogy ennyi idősen egy ilyen fiatal lány társaságát keresem?

Köszönöm a normális válaszokat!

2013. aug. 18. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz
2013. aug. 18. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz:)

én 17 vagyok és az egyik legjobb barátom(jobb szó híján nevezem barátomnak) 23 éves:) pont ugyanannyi a korkülönbség köztünk,mint köztetek:)

2013. aug. 20. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg gáz,mert inkább a picit idősebb csajok után kéne kajtatnod,akik mondjuk 18 évesek.Egy 14 éves ma már nagyon gyerek,vagy kívül,vagy belül.Régen ilyenkor már rég szültek,az tény,de ennek ellenére inkább barátként maradjon meg,mert még könnyen feljelenthet 4 éven belül liliom tiprásért egy nagy perpatvar után és a nyakadra küldi a rendőröket.Ismerősöm tudna mesélni.
2013. aug. 22. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én most 24 vagyok, és tavaly egész jó kapcsolatot ápoltam egy 14 éves lánnyal. Nem volt köztünk semmi olyan, azonban a gondolkodásmódja sokkal érettebb volt a koránál, még kinézetre is 20-nak gondoltam volna. Nagyon jóban voltunk, úgyhogy ilyen határokon belül semmi baj nincs ezzel.
2013. aug. 22. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként egy mozi nappal vagy séta egy parkban az teljesen oké.
2013. aug. 22. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Van olyan 14 éves lány, aki érettebb a korához képest, de van olyan is, aki éretlenebb. De itt is 2 külön dolog van, a külső meg a belső. Az hogy 16 évesnek nézted arra utal hogy külsőleg érettebb. Az pedig hogy 20 éves létedre tök jól tudsz vele beszélgetni az arra hogy a belseje is. Na. Szóval gyakorlatilag 14 éves, viszont lélekben már 16-17. Már nem is olyan gáz, igaz?
2013. aug. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!