Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal kicsesztek sokat, az ok lehet arra, hogy ő is olyan legyen a fiúkkal?
Van egy lány, elég közvetlen, sok kapcsolata volt, majd dobták. Most úgy van, hogy nemrég összejött valakivel (csók, stb), majd két hétre rá valaki mással is. Megkérdeztem, hogy van ez, azt mondta, az első nem keresi, pedig komolyan gondolta, a másik meg csak félreérti a helyzetét, igy tulajdonképpen nincs pasija, de ő vele is ezt csinálták, igy most ő is ezt teszi a pasikkal.
Én nem hinném, hogy ez igy rendben van, mert a rendes pasikat zavarja el igy maga mellől. Szerintetek?
Pont ez az,hogy a gyökerek miatt fogja a normálisokat is összetörni.
Meg nem kéne az ő szintjükre lesüllyedni.
Ezt nem lehet így kategorikusan kijelenteni. Egyszerűen csak van aki úgy dönt azt adja amit kapott. Ha ezzel a rendes pasikat is elzavarja maga mellől, így járt.
Amúgy szerintem ez egy nagyon rossz indok, ha mindenki így tenne még a mostaninál is sz@rabb lenne a világ.
Lehet oka, de nem valami fair. attól még, hogy ő azt hiszi ezzel visszaadja a szakítónak amit tett,ez akkor sem így működik. ezzel csak a nprmális pasikat teheti tönkre. ezzel azt mutatja, hogy boldogtalan és zavarodott, hogy egyik kapcsolatból a másikba ugrik.
szakítás után le kell nyugodni, nem rögtön új pasikon levezetni, és idővel egy normális pasi is biztos rátalál.:) akivel nem 2 hetet bír. azt rosszabb lesz az exnek is látni:) mint azt, hogy vergődik egyik kapcsolatból a másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!