Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam egy lánnyal neten ismertem meg, eljött ismerkedtünk, jól éreztük magunkat, gondolhatja hogy ez egy első randi volt?
Figyelt kérdés
küldtem neki sms-t tali után hogy örülök h eljött stb, visszaírta hogy "jolérezte magát, és h remélem énis"2013. aug. 11. 08:42
1/4 anonim válasza:
Gondolhatja, igen. Főként, ha még fiatalabb korosztály. Mivel kölcsönös a szimpátia, azt mondanám, hajrá.
2/4 anonim válasza:
volt csok? es hogy udvozoltetek egymast? es baratosan viselkedett (nem mosolygott mint a vadalma, atlagosan viselkedett stb)? sztem ezek a legjellemzobb dolgok egy lanyra mikor 'haverkent' tekint egy szemelyre. en szemely szerint h talalkozom egyszer a fiuval akit szinten neten kereztul ismertem meg akk a nyakaba ugrok, es a vegen megolelem+h o kezdemenyez akk megcsokolom :) habar lehet h a lany felenk es nem kepes az ilyenre az elso talalkozasnal. sztem hivd el ujra es probalj kozeledni fele, persze csak nagyon ovatosan. h tenyle felenk akk el is ijesztheted, de h 'nehez engem megkapni' tipus akk lehet h ezert csinalja a cirkuszt. hivd el ujra, es majd tajekoztass a fejlemenyekrol h van kedved :)
4/4 anonim válasza:
Ezt szokták első randinak hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!