Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíregyházán és kb.15-20km-es körzetében nem ismer valaki olyan helyet, ami ideális az első randira?
Figyelt kérdés
Én inkább ilyen piknik szerűre gondoltam, ami egy eldugott helyen van, kocsiktól és minden mástól távol, de megközelíthető:)
Ui.:Nem tervezek első randira etye-petyét!:)
2013. aug. 6. 20:25
2/9 anonim válasza:
Vadaspark :) oltári cuki állatkák vannak ott, a lányt lekenyerezed vele ;) És akár piknikezni is tudtok, hangulatos maga a park is, és ki tudtok fogni nem túl forgalmas napokat. (pl. ne 20-a körül menjetek)
3/9 A kérdező kommentje:
Sóstóval és az állatkerttel az a baj, hogy ott mindig van tömeg:/ Én inkább ilyen kis eldugott, dombos,erdős helyet keresnék, ahol a naplementében is gyönyörködhetnénk:D
2013. aug. 7. 01:02
5/9 A kérdező kommentje:
A tornapályán csak homokos vagy nagyon erdős részt ismerek, van ott ilyen füves "puszta" is?
2013. aug. 7. 21:49
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen mindannyiótoknak a válaszokat!:)
2013. aug. 7. 21:51
7/9 anonim válasza:
Akkor nem tudom... De szívesen segítettem :) Vagy esetleg Geri domb? Csak az a baj, hogy bringával lehet eljutni oda. :( http://www.youtube.com/watch?v=aD6AtRLaBlA
8/9 anonim válasza:
Amúgy nem randiztam sose, szóval nem tudom mi az ideális hely számodra/számotokra, de valamennyire ismerem Nyíregyházát és így hátha tudok neked/nektek :)
9/9 A kérdező kommentje:
U, ez a Geri domb nagyszerűnek tűnik!:D Csak most már úgy tűnik nincs kivel menni:S
De köszönöm szépen, már nem kellesz gondolkodni hová vigyem a lányt, ha lesz kit!:)
2013. aug. 8. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!