Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, hogy egy lány és egy fiú találkozgatnak és az első csóknál a fiú mindjárt a nyelvével jött?
Hát én pl nem is szeretem a nyelves csókot, pedig nem csak egy emberrel gyakorolhattam, egyszerűen nem jön be. Egy első csók meg amikor még nem ismeritek a másik módszerét, igényeit, sőt nem csak kapcsolatban, de az életben is első csók, akkor egy figyelmesebb pasi finomabban indít és nem préseli be a nyelvét rögtön a másik szájába. :D Szerintem :)
De azt is gondolhatta hogy ő normálisan akar csókolni, az meg ugyebár mint a többi felhasználó is mondta, az a nyelves, biztos csak meg akart felelni annak amit a többség jónak tart és nem feltétlenül azért mert nem figyelt Rád.
Ha régóta ismeritek egymást sztem nem kellene meglepődni :)
Nekem spéci úgy történt az első hogy kb. első találkozásunkkor a srávc a legvégén semmit nem szólt egyszer csak odahajolt és olyan furcsa volt elsőre, de a srác is biztos rosszul csinálta.. szinte le akarta dugni a nyelvét a torkomon.
Ez így nagyon rossz élmény volt.. viszont akkor szép lehetett volna ha kicsit beszél hozzám még elötte, és értettvolna hozzá h gyengéden csókoljon. :D
Az igazi csók, az a nyelves csók. Ezt is lehet érzékien és lehet mandula nyalogatósan csinálni, kinek hogy tetszik. :D
Mondjuk egy olyan valakivel csókolózni egyből nyelvesen, aki még életében nem csókolózott szerintem elég nagy bunkóság! Csak finoman az ajkaitoknak kellett volna összeérni, h szokd milyen is az, aztán kicsivel később rátérni a nyelves témára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!