Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 5 év különbség az sok?
Figyelt kérdés
Én 16 vagyok , pasim meg 21 . Szüleim szerint picit nagy a korkülönbség de elfogadják , mert rendes srác2013. aug. 12. 16:28
2/11 anonim válasza:
Kicsit. Atról függ mennyire vagytok agyilag 1 szinten...
3/11 anonim válasza:
Szüleidnek igaza van, csak picit. Függ, hogy ki mennyire érett agyilag :)
De saját példámból kiindulva mikor 21 voltam akkor jöttem össze egy 17 éves lánnyal, és 4 évig együtt voltunk és sose volt gond a korkülönbségből...
4/11 anonim válasza:
Köztünk 7 év van..en 16L O 23F.
Mi megvagyunk, néha ugy erzem meg mindig érettebb vagyok nála..:D
Szoval nem sok.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! :)
2013. aug. 12. 16:36
8/11 A kérdező kommentje:
kifejtenétek , hogy miért sok? :D
2013. aug. 12. 16:53
9/11 anonim válasza:
Szerelemben kor és magasság nem akadály! Kivéve ha a párod hülye. Azt beszoptad. Szard le hogy mennyi év van köztetek ha boldogak vagytok ne csesszék el ezt ezek a "gátlások".
10/11 anonim válasza:
Nem, barátom és köztem egy nap híján 5 és fél év van.
Jó, mi már 24 és 29, de ugyanaz az arány. Itt én dobtam egy hátast, mikor elmondta, hány éves. :) Apát nem zavarta pl, ő járt 28 évesen egy 20 éves lánnyal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!