Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után mennyi idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után mennyi idővel kell/lehet keresni a lányt, illetve újabb randit kérni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 09:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Oké, értem. Ezt most elbaszkuráltam, hogy egy hétig nem nagyon kerestem a leányzót. De most akkor minden veszve van valószínűleg?
2013. szept. 21. 18:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem, de most rögtön hívd fel..:)
2013. szept. 21. 18:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem akkora farok vagy mint én. Majdnem.
2013. szept. 21. 18:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Drága 10-es!

Mért ne várhatnám azt, hogy a lány keressen meg?

2013. szept. 21. 18:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

várhatod

:DD

2013. szept. 21. 18:29
 16/18 A kérdező kommentje:

#12 Hétfőn akartam beszélni vele, megbeszélni a hogyan továbbot az iskolában. Az nagyon késő? Amúgy nagyra értékelem az eddigi válaszokat, mindre ment a zöld.

Amúgy ezt nem is mondtam még, 17 vagyok, akárcsak Ő.

2013. szept. 21. 20:26
 17/18 anonim válasza:
Ez függ a lánytól is, bár valószínű, hogy a 8 napot sokallja. De ha pl. ma vagy holnap írsz neki, olyasmit hogy "nagyon sajnálod, hogy nem kerested eddig, de elfoglalt voltál, hétfőn viszont mindenképp szeretnél beszélni vele" vagy hasonló, az szerintem jó pont.;)
2013. szept. 21. 21:55
 18/18 anonim válasza:
100%
#9 Az, hogy keresed pár nap után, nem nyomulás. Ha naponta többször keresed, az már az. Az első randi után ne várd, hogy ő keressen, mert elsősorban a férfi dolga az ilyesmi. (Hidd el, ezt a barátnői is megerősítik számára, ha bizonytalankodna. Azt pedig, hogy nem keresed, értelmezheti úgy, hogy nem volt jó a randi és nem akarsz többet, így aztán ő is minek teperjen?) Részéről az, hogy közölte, jól érezte magát, és szeretne még találkozni eléggé egyértelmű utalás arra, hogy azt akarja, hogy keresd.
2013. szept. 21. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!