Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után mennyi idővel kell/lehet keresni a lányt, illetve újabb randit kérni?
Ahány nő, annyi elvárás. Sehogy nem jó nekik.
Volt olyan, hogy a randi végén azt mondtam a csajnak (lazán, nem görcsösen), hogy folytathatnánk a beszélgetést. Erre azt mondta, hogy nagyon szívesen, majd facebookon elküldött a p.csába azzal az indokkal, hogy túl görcsös voltam a randi végén a kérdéssel.
Olyan is volt, hogy a randi másnapján hívtam fel, mire a csaj azt mondta, hogy összejött mással, mert azt hitte, én már nem fogom keresni.
Na ezért lett most elegem a csajokból.
A legnagyobb esélyed akkor van, ha a randi végén laza stílusban kifejezed egy kicsit a szimpátiádat, majd másnap felhívod, hogy ihatnátok egy kávét, vagy valami ilyesmi szöveggel.
Engem a volt barátom még aznap keresett a randi után...
Mondjuk mi megbeszéltük már az első randi előtt, hogy majd megyünk bulizni a hétvégén.
Én Szerdán találkoztam egy lánnyal (fészen dumáltunk, és mondta, hogy szeret velem beszélgetni és találkozhatnánk), 3 órát dumáltunk a találkozás napján, és annyiban maradtunk, hogy majd dumálunk fészen.
Jól éreztük magunkat, de azóta még nem dumáltunk a továbbiakról...csak Szerdán este felé (a találka napján),azóta várom, hogy rám írjon, mert én nem akarok nyomulni... F/20
Hát őszintén, ha engem 1-2, nagyon max 3 napon belül nem keresnek, az elég rossz pont így az elején...
A "fészes" válaszadónak meg üzenem, hogy ne arra várjon, hogy a lány írjon neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!