Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok olyan pasival randizni, illetve összejönni, aki nem tetszik?
Sziasztok!
Meg kaptam már a férfiaktól,hogy túlságosan válogatós vagyok.
De ha megtehetem,akkor nem jogom van olyan sráccal ismerkedni,amilyennel én akarok?
Mielőtt jönne a szapulás,nem vagyok beképzelt,de tisztában vagyok vele,hogy jól nézek ki,csinosan öltözködöm,és elég sok pasi szeretne velem összejönni,de én mivel tartós kapcsolatot szeretnék,várok az erre alkalmas személyre,21 éves vagyok,nem sietek......
Viszont van egy srác,aki randizni akart velem,de nekem abszolút nem az esetem,tényleg semmi nem vonz benne,annak ellenére hogy jó fej,megmondtam szemében normálisan,udvariasan,hogy külsőre nem az esetem,ne haragudjon,de barátságon kívül mást nem tudok elképzelni vele,erre a bátya akit ismerek látásból,beszólt másnap az utcán,hogy "bek.pzelt k.rva"
Kissé jogtalannak éreztem a beszólást?
Tehát szerinte az a k.rva,aki nem jön olyan emberrel össze,aki egyáltalán nem mozgat meg benne semmit?
Ti összejönnétek olyan emberrel,aki egyáltalán nem vonz titeket külsőre?
Én nem csak a külsőt nézem,a belső értékek is ugyanúgy számítanak,de azért tetsszen már meg valami az illetőben,nem?
Annyira nem értem ezt a sok siránkozó "csúnya" pasit sem az interneten,akik a nőket oltják,ha ők helyes,joképű pasik lennének,és tisztában lennének azzal,hogy elég sok jó nőt megkaphatnának,nem hiszem hogy kapkodnának a csúnya nők után,ha valaki mást mond,az vagy álszent,vagy hazudik szerintem......tehát én nem érzem magam bunkónak azért,mert nem jövök össze valakivel,aki nem tetszik.....
Teljesen igazad van!!!
Fiatal vagy és ha szép akkor megteheted,hogy megválogatod a férfiakat! Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel!:)
végsősoron persze igazad van, csak a férfiaknak nehéz megemészteniük azt,hogy a lányok kinézet és semmi más alapján rangsorolnak
hiába van egy rakat jó tulajdonságod ha azokat le sem szarják amíg át nem mész a bájgúnár teszten
a külső vonzódás nagyon fontos - aki mást mond, hazudik...
ha nem kívánod a párodat - nem lesz jó a szexuális élet - utána meg megette a fene...
persze a külső még messze nem elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!