Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Köteles vagyok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok olyan pasival randizni, illetve összejönni, aki nem tetszik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meg kaptam már a férfiaktól,hogy túlságosan válogatós vagyok.

De ha megtehetem,akkor nem jogom van olyan sráccal ismerkedni,amilyennel én akarok?

Mielőtt jönne a szapulás,nem vagyok beképzelt,de tisztában vagyok vele,hogy jól nézek ki,csinosan öltözködöm,és elég sok pasi szeretne velem összejönni,de én mivel tartós kapcsolatot szeretnék,várok az erre alkalmas személyre,21 éves vagyok,nem sietek......

Viszont van egy srác,aki randizni akart velem,de nekem abszolút nem az esetem,tényleg semmi nem vonz benne,annak ellenére hogy jó fej,megmondtam szemében normálisan,udvariasan,hogy külsőre nem az esetem,ne haragudjon,de barátságon kívül mást nem tudok elképzelni vele,erre a bátya akit ismerek látásból,beszólt másnap az utcán,hogy "bek.pzelt k.rva"

Kissé jogtalannak éreztem a beszólást?

Tehát szerinte az a k.rva,aki nem jön olyan emberrel össze,aki egyáltalán nem mozgat meg benne semmit?

Ti összejönnétek olyan emberrel,aki egyáltalán nem vonz titeket külsőre?

Én nem csak a külsőt nézem,a belső értékek is ugyanúgy számítanak,de azért tetsszen már meg valami az illetőben,nem?

Annyira nem értem ezt a sok siránkozó "csúnya" pasit sem az interneten,akik a nőket oltják,ha ők helyes,joképű pasik lennének,és tisztában lennének azzal,hogy elég sok jó nőt megkaphatnának,nem hiszem hogy kapkodnának a csúnya nők után,ha valaki mást mond,az vagy álszent,vagy hazudik szerintem......tehát én nem érzem magam bunkónak azért,mert nem jövök össze valakivel,aki nem tetszik.....

2013. máj. 22. 12:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Lényeg ahogy a leírtakból levettem ronda sráccal vagy ronda nővel nehogy összejöjj még ha belsőleg vonz is. Tudod te egy áll szent liba lehetsz, aki csak a külsőt nézi. Valószínűleg nézed ezeket a valóság show-kat is. Ahogy vetítik te ezeket a normákat követed.
2013. máj. 22. 13:01
 22/31 A kérdező kommentje:

ma 12:54

3 féle ember típus létezik

1. Nem jó helyen keresgél,ezért folyamatosan ilyen nőkbe botlik,viszont a sok csalódástól megkeseredett lesz,és ahelyett hogy az ismerkedési szokásait értékelné át,elkezdi szapulni a másik nemet,mert valakit mindig lehet okolni a csalódás miatt,és ugye a másikat mindig könnyebb,mint önmagunkba nézni

2. Sajnos nem szerencsés az ismerkedés terén,de képes tanulni a hibáiból,tapasztalatokat szerez,így már tudja hogy mik azok az ismertető jegyek,ami alapján szelektálni lehet következő alkalomkor,lejjebb ad egy kissé az igényeiből

3. Aki csak szimplán hülye,mondhatsz neki akármit,a nők mind hülyék,ő normális,és meg van róla győződve hogy a női nem összefogott ellene!

1 kérdés: Az ilyen miért nem próbálkozik akkor a férfiaknál?

2013. máj. 22. 13:03
 23/31 anonim ***** válasza:
56-os IQ bajnok, én ide írogatok, de nem ilyen vagyok. Egyszerűen miért nem lehet megérteni, ha az ember szimplán nem akar olyannal lenni, akihez nem vonzódik. Értem én, hogy a te fénytevő nyeszlett "rokker" tested miatt vannak komplexusaid, de sztem sem én sem senki sem várja el, hogy olyannal járj, akihez te sem tudsz vonzódni. nehogy már.
 24/31 anonim ***** válasza:

engem sem érdekelnek a csúnya nők pasiként :D ezzel mindenki így van ,aki teheti válogat.Csak nem mind1 hogy hogyan, nem kell senkit megsérteni ezzel meg ilyenek.

az mondjuk más téma hogy mondjuk ,te nem vagy olyan szép csak hiszed ,és extrém magas igényeid vannak, de az már a te bajod :D mert ilyenek is vannak azért.

25/31 A kérdező kommentje:

"Ha vki azt írja, h csak a neki nem tetsző lányok akarnak vele összejönni, egyből lehurrogják, h ezt hogy is képzeli, hogy mer válogatni külső alapján."

Én nem szoktam ilyet írni,szerintem ne általánosítsunk,amint látod itt én is le lettem szólva.....

2013. máj. 22. 13:05
 26/31 A kérdező kommentje:

"te nem vagy olyan szép csak hiszed ,és extrém magas igényeid vannak, de az már a te bajod :D"

Van önkritikám,és nem csak én hiszem azt,hogy jól nézek ki,a tapasztalatok is ezt mutatják,viszont tisztában vagyok vele,hogy ez önmagában nem elég,sőt!

Édes kevés,belső hibám nekem is vannak,de kinek nem?

Ezeken igyekszem változtatni......

például hajlamos vagyok átmenni bunkóba,ha valaki nem érti meg,hogy ha azt mondom "nem",azt tényleg nemet jelent.....

2013. máj. 22. 13:09
 27/31 anonim ***** válasza:

Tudod a szépség mulandó.

"Annyira nem értem ezt a sok siránkozó "csúnya" pasit sem az interneten,akik a nőket oltják,ha ők helyes,joképű pasik lennének,és tisztában lennének..." Ezzel a beszólással csak a külső számít. És ebből levettem hogy a belsője egy nagy nulla! Arra vár hogy valami modellalkatú srác lesz a hercege. (Lehet az buta is.)

2013. máj. 22. 13:14
 28/31 anonim ***** válasza:

ma 13:14

Szerintem te viszont butább lehetsz!

Gondolom úgy értette,hogy ha a sok napi siránkozó csúnya pasi is megtehetné hogy olyan párt választ magának,amilyet szeretne,akkor nem a bányarémek között kezdene el keresgélni?

Ezen mit nem lehet érteni?!

Istenem!

2013. máj. 22. 13:17
 29/31 anonim ***** válasza:
59%

Mindig a nő választ! Egy férfi sem várhatja el tőled azt, hogy szánalomból elfogadd a közeledését.

Ha jók az adottságaid (főleg ha csinos külső mellé még tehetség, szorgalom és jellem is párosul), akkor természetes hogy magasra teszed a lécet.

Amire viszont érdemes figyelned, hogy egy nők által körülrajongott "álompasi" számára kevésbé különleges élmény egy új csinos nő, míg egy jóképű de kevésbé menő srác jobban meg tudja becsülni azt, ha egy csinos nő elfogadja a közeledését.

36F

2013. máj. 22. 13:21
 30/31 anonim ***** válasza:

Mielőtt jönne a szapulás,nem vagyok beképzelt,de tisztában vagyok vele,hogy jól nézek ki,csinosan öltözködöm,és elég sok pasi szeretne velem összejönni,de én mivel tartós kapcsolatot szeretnék,várok az erre alkalmas személyre,21 éves vagyok,nem sietek......

te már elkönyveltél magadban bizonyos dolgokat

2013. máj. 22. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!