Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drifter96 kérdése:
Mit tegyek, hogy egy lány, ne csak barátként tekintjen rám?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki 2 évvel kisebb, mint én, és nagyon szeretném, ha barátnőm lenne, de nem tudom mit tegyek amivel biztos sikerüljön, naponta többször is beszélünk suliba, mitől fog rám tekinteni, úgy, mint egy pasira?2013. szept. 19. 20:38
3/8 anonim válasza:
Kezdeményezz. Hívd el valahová suli után.
4/8 A kérdező kommentje:
17 vagyok, voltam suli után is kinnt vele, de attól félek, hogy csak max barátság lehet.
2013. szept. 19. 20:41
5/8 anonim válasza:
hát ha még azt se tudod leírni normálisan, hogy " tekintsen " akkor örülj ha legalább barátként néz rád
6/8 anonim válasza:
Beszélgess vele egyre többet, aztán ez alakul, ha nem vagy nyámnyila akkor menni fog!
7/8 anonim válasza:
Lassan óvatosan próbáld meg éreztetni vele.
Ha látod hogy viszonozza, akkor olyan szituba lehet mint te.
Szerintem csak így lehet
8/8 koltt válasza:
Mondjuk lehet hogy én vagyok félreba**szva, de van egy néhány barátom akik rohadt sokat beszélgetnek csajokkal, és sosem jönnek össze velük, mindig barátság a vége. És arra jöttem rá, hogy nem szabad túl sokat dumálni. Mármint persze kell azért hogy megismerjétek egymást, de eljön a pillanat, amikor át kell váltani a tettekre. Egy igazi férfi tudja mikor kell beszélni és mikor kell cselekedni. Te tudod hogy mit akarsz, és az a fontos, amikor már elkezdesz azon filózni, hogy vajon a csaj mit akar, ott kezdődnek a problémák, mert akkor óhatatlanul is meg akarsz neki felelni, de nem az a cél. Hanem az hogy megszerezd amit akarsz. Legközelebb amikor kettesben vagytok, akkor csókold meg, azért hogy leessen az álla, és azt se tudja hogy most mi van. Legyél magabiztos mint egy isten, és ő bizonytalan lesz, olyan aki a másiktól vár megoldás. Tőled. És megfelelni neki meg ráérsz akkor mikor már a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!