Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden lány csak barátként tekint rám?

Figyelt kérdés
Csúnya nem vagyok sőt elég jókat szoktam kapni a lányoktól, de hihetetlen, hogy bármi lány megtetszik nekem ő csak a barátom akar lenni.. Egy lány csak azért kavart velem meg azért jött össze velem, mert tudta h csak így tarthat meg mert ha meg mondta volna h nem szerelmes meg ilyenek akkor elveszített volna.. :D egyszerűen nem értem.. 17F
2013. ápr. 7. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Az egy dolog, hogy nem vagy csúnya, lehet a kisugárzásod nem olyan, amiért ők járni akarnának veled, vagy egyáltalán többet akarnának.
2013. ápr. 7. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert csak te hiszed, h nem vagy csúnya.
2013. ápr. 7. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
rombold az önbizalmát, ez az!!! Nyugi, am. nyomatni kell a sexual talkot azzal akivel elég jóba vagy.
2013. ápr. 7. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Én már láttam ótvar ronda fickókat is csajjal, nem pont ezen múlik.

1. Rossz, felszínes lányoknál próbálkozol.

2. Rossz a higéniád, izzadt szagod van, nem mosol rendesen fogat vagy hajat, stb.

3. Unalmas vagy.

4. Nem vagy férfias, hanem mint egy kisfiú/punci, nincs önbizalmad, nem magad szerzed meg amit akarsz, hanem várod a szádba a sült galambot, ha érted mire gondolok. Ide tartozik az is, hogy "túl kedves vagy". Ez nem azt jelenti, hogy bunkó állatnak kell lenned és megaláznod, de nem kell rabszolga módjára mindent megtenni érte.

5. Túságosan weird as fuck vagy.

Amúgy nézz utána ennek a könyvnek .pdf-ben: "Without embarrasment".

Ha mégis a külsőddel van baj, akkor gyk-n dobj magadról egy képet, sőt, találj embert, aki meg tudja mondani mit változtass a külsődön.

2013. ápr. 7. 14:09
 5/7 A kérdező kommentje:

na jo helyesbítek, egyszerűen nagyon sok lány oda van értem de azok nem kellenek.. nekem valahogy mindig olyan lányok kellenek akik nem kínálják fel magukat tálcán, hanem küzdeni kell értük és azoknak meg barátként kellek..

és így gondom nincsen se külsőre se higéniára :D de ha valakinek kell egy kép annak dobok csak írja le melyik megyében lakik :DD

2013. ápr. 8. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:
na meg csak nem vagyok unalmas ha mindenki azt mondja milyen humoros vagyok, meg nincs olyan ember akit nem tudnék szarrá nevettetni :D
2013. ápr. 8. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lány nincs, akiért küzdeni kell. Ha elég jól nézel ki számára, akkor a tiéd lesz magától is, legfeljebb megvárat ilyen-olyan okból, de az is ritka. Ha nem tetszel neki külsőre, akkor pedig küzdhetsz ítéletnapig. Az a te személyes peched, h pont a válogatósabb lányok tetszenek. A másik, h nagyon kevés normális lány van, de mindenkinek ők kellenek, így nagy a konkurencia.
2013. ápr. 8. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!