Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszek neki, vagy csak barátként tekint rám?
Tudom, naponta 1000 ilyen kérdést tesznek ki, de én akkor se tudom eldönteni, hogy tetszek-e neki.
Szóval szinte mindig körülöttem sündörög, de soha nem szólít meg. Néha szoktam látni, hogy távolról figyel. Ma reggel szemeztünk, én rámosolyogtam, ő meg visszamosolygott. Ezt kb. 5 másodpercig tartott. :D Viszont szinte soha nem beszélgetünk, csak ha kettesben vagyunk. pl. a buszon suliba menet. Beszéd közben, ha egymás mellett megyünk, mindig lefelé néz és soha sem a szemembe. Miért? És akkor most csak barátkozni akar velem, vagy annál többet?
Köszönöm szépen a válaszokat! :D
16L
Szerintem valamit biztos érez irántad,csak talán még ős se tudja pontosan hogy mit,ezért viselkedik így.
Vagy csak nagyon félénk.
Beszélgessetek többet,és ha neked is tetszik a srác akkor jelezd neki,előbb utóbb lépni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!