Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszek neki, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki, vagy csak barátként tekint rám?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem.... Szóval van egy lány aki már a 2. éve osztálytársam, viszont most találtunk úgy egymásra. Sokat beszélgetünk msn-en, hétvégenként szoktunk találkozni, beszélgetni. Ami nekem gyanús lett (jó irányba) az, hogy megmutatta a fényképem az anyukájának. Az anyukája szerint csinos gyerek vagyok, ezt mondta szó szerint. A lány legalábbis ezt mondta nekem. Még abba is belement, hogy elmenjünk ma este valahova, csak sajnos az apukája nem engedte el. Áttettük az autókázást a jövőhétre. Nagyon sok bizalmas dolgot megosztott velem, ezért nem is tudom, hogy mit higgyek. Ha tetszem neki, akkor miből tudnék rájönni? Hova hívjam el, hogy jól érezze magát? A mozit szerintem hagyjuk.
2009. nov. 2. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez már volt itt? Gondolom ugyan az a 2 kérdés tulajdonosa, mert ugyan az a szöveg. Szerintem hívd el aput.
2009. nov. 2. 21:01
 2/4 anonim válasza:
próbálj utalgatni rá. hogy mi a helyzet köztetek,de neked egyáltalán tetszik a lány?és hány éves vagy?
2009. nov. 3. 18:17
 3/4 A kérdező kommentje:
tetszik, nagyon is... és 18 vagyok
2009. nov. 3. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

na akkor....VÁGJUNK BELE!

szerintem sétálgassatok,üljetek be valahova,aztán megint sétáljatok,pl belvárosban,parkban,sétálóutca, a mozi se rossz egyéébként! csak arra figyelj a moziban,hogy olyan filmet igyekezz választani ami jó,és nem tocsog a szerelemtől....ÉS AKÁR ELSŐ RANDI AKÁR NEM, úgy menj oda hozzá,hogy mosolyogva, puszild meg, és fogd meg a kezét!

lehet hogy eleinte furcsa lesz neki,de amikor visszagondol akkor arra fog gondolni,hogy húdejóvolt hogy megfogta a kezem.

meg ilyesmik.....apró trükkök,de megéri :D!

Egyébként sztem bejössz neki

2009. nov. 3. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!