Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Évekre elutazom tanulni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évekre elutazom tanulni, viszont van egy lány akit nagyon kedvelek, ő nem tud róla, csak barátként kezel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha úgyis elutazol, akkor minek kavarnád meg a dolgokat?
2012. okt. 1. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Igaz és minek vártál vele eddig, hogy elkezdj rajta akár csak gondolkodni is, hogy mit csinálj? Így már semmi értelme, de legalább könnyebb lesz elfelejteni.
2012. okt. 1. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
hova mész tanulni?
2012. okt. 1. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele.. Csak én lány vagyok.. Én nem mondom el.. Nem szeretném tovább bonyolítani a helyzetet..
2012. okt. 1. 22:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ez igaz, azonban lehet, ha biztosan tudnám hogy viszont szeret, itthon maradnék :/
2012. okt. 1. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne csinálj semmit.

Most azért gondold el, azt mondja, te is bejössz neki, te vígan itthon maradsz, dobod ezt a lehetőséget, aztán két hónap alatt rájöttök, hogy tökre nem jöttök ki... azért az meredeken cinkes lenne, és bosszantó, nem? Pedig elég sanszos azért, hogy nem a tökéletes kapcsolatot bukod el, akkor már tuti lépett volna vki. :P

Egyszerűe elhúzol, néha váltotok pár baráti mailt pl, te el is felejted, meg találsz egy jó csajt helyben.

2012. okt. 2. 11:12
 7/9 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Ne légy hülye. Ha csak barátként kezel, akkor biztos nem érez irántad semmi. Hagyd el ezt az országot, sokat nem veszítesz :P
2012. okt. 3. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez kérdés?! Mondd el neki mindenképp! Nem tudsz veszíteni. Ha azt mondja, hogy nem jelentesz neki semmit, akkor sincs baj, mert úgyis elutazol. Sokkal jobb , ha most tudatod vele. Évekkel később pedig megbánnád, hogy most nem adtad tudtára. 28F
2012. okt. 3. 16:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát én a helyedben elmondanám neki. Ha idáig barátként kezelt, akkor te is barátként kezelted őt. Hogy mi van a szívetekben csak akkor lehet megtudni, ha őszintén beszéltek róla!

Azonban én nem attól tenném függővé a tanulmányaimat, hogy szeret vagy nem. Ha ugyanis tényleg szeretitek egymást, akkor ennek ki kell tartania az elutazás esetén is. Ha meg nem teljes a szeretet közöttetek, akkor meg minek maradnál itthon?

Szóval én elmondanám, hogy mindenki tisztán lásson, és elutaznék. Amennyiszer csak lehet hazajönnék, meg e-mailt váltanék, meg Skype-on beszélgetnék vele, meg meghívnám oda ahol tanulok, és a szüneteket vele tölteném. Én így csinálnám.

2012. okt. 10. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!