Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekre elutazom tanulni, viszont van egy lány akit nagyon kedvelek, ő nem tud róla, csak barátként kezel. Mit tegyek?
Ne csinálj semmit.
Most azért gondold el, azt mondja, te is bejössz neki, te vígan itthon maradsz, dobod ezt a lehetőséget, aztán két hónap alatt rájöttök, hogy tökre nem jöttök ki... azért az meredeken cinkes lenne, és bosszantó, nem? Pedig elég sanszos azért, hogy nem a tökéletes kapcsolatot bukod el, akkor már tuti lépett volna vki. :P
Egyszerűe elhúzol, néha váltotok pár baráti mailt pl, te el is felejted, meg találsz egy jó csajt helyben.
Hát én a helyedben elmondanám neki. Ha idáig barátként kezelt, akkor te is barátként kezelted őt. Hogy mi van a szívetekben csak akkor lehet megtudni, ha őszintén beszéltek róla!
Azonban én nem attól tenném függővé a tanulmányaimat, hogy szeret vagy nem. Ha ugyanis tényleg szeretitek egymást, akkor ennek ki kell tartania az elutazás esetén is. Ha meg nem teljes a szeretet közöttetek, akkor meg minek maradnál itthon?
Szóval én elmondanám, hogy mindenki tisztán lásson, és elutaznék. Amennyiszer csak lehet hazajönnék, meg e-mailt váltanék, meg Skype-on beszélgetnék vele, meg meghívnám oda ahol tanulok, és a szüneteket vele tölteném. Én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!