Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten hova vigyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hova vigyem?

Figyelt kérdés

Valami romantikus helyet mondjatok már pls., ahova első randira el lehet vinni egy lányt. Ilyen Duna melletti helyre gondoltam elsősorban, ahol szép, nyugodt (beszélgetéshez) a környezet és esetleg tudunk vmit enni, inni, ha éppen azt akarunk, de persze nem luxuskategória (mennék oda is, de hát sajna nem lehet). Ilyen Hősök tere szimpatikus nekem, esetleg Városliget így laikusként, de várom a szuper ötleteket (tudom, h ezek nem a Dunánál vannak, de ott nem tudok semmi helyet, talán Boráros tér, Ferencziek tere, de ott nem láttam semmi leülök, s bámulom a Dunát helyet :D).

Előre is köszönöm.

2013. szept. 8. 00:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Na a római-t azt nem tudom biztosra, az a 3. kerben van?

Erre az óbudai kör emlékrészbe (vagy nem tudom mi ez, amit HÉV-ről lehet látni) szívesen elvinném abban a ker-ben, az neki is tetszene sztem.

2013. szept. 8. 00:39
 12/21 A kérdező kommentje:
Az a Jolly borozó az nagyon romantikus lehet, főleg, h nem iszik. Hát végülis majd megiszom én a részét, nem? :D
2013. szept. 8. 00:42
 13/21 A kérdező kommentje:
A Margitszigetet úgy képzeljem el, mint a Városligetet, h hébe-hóba van egy-két pad, ahova le lehet ülni? Sajna még nem voltam ott, nekem az olyan, sokat hallottam róla, a villamosról láttam is már, de onnan nem igazán látni teljesen.
2013. szept. 8. 00:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe, h a Margiszigetet régen Nyulak szigetének nevezték (ha jól emlékszem), így burkoltan utalhatnék rá, h szívesen csinálnám azt vele, amit a nyulak is a legszívesebben tesznek, nem? De romantikus ez is. :DDD
2013. szept. 8. 09:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Elnéznélek benneteket, ahogy ültök egy padon a Margit-szigeten, és közben répát rágcsáltok :P Egyébként a Margit-sziget jó lesz neked elsőre szerintem. Leszálltok a 4-6 villamosról, szépen elindultok egyenesen befelé a szigetbejárón, mentek mentek egyenesen lefelé egész addig amíg elértek a nemrég felújított szökőkútig, megnézitek, aztán onnan kisétálhattok jobbra a Duna parta. Mindkét helyen vannak padok stb. Nem tudom megy még rendesen a szökőkút? Ha igen, akkor este 9-től fényes zenés "vízijátékot" is produkál, amit célszerű egy lányt átkarolva végignézni. stb (Ellenkező nem esetén meg egy fiút átkarolva...)

Kedvcsináló:

[link]

Én láttam élőben este 9-es teljes műsorát, kár lenne kihagyni!

2013. szept. 8. 09:47
 16/21 A kérdező kommentje:

Thx, de amire én gondoltam, az nem a réparágcsálás lenne, legalábbis részemről biztos nem (fiú vok), hanem vmi más.

Sztem a nyulak más dolgot jobban kedvelnek. :D

Ha vannak itt csajok, tudjátok remélem, h viccelek, én nem vagyok ilyen.

Jöhetnek még az ötletek, ezzel az utolsóval az a baj, h 9-re már sztem otthon leszünk, nem odavalósiak vagyunk, bár lehet bepróbálkozok egy szállóval, ha benne lesz a csaj. :)

2013. szept. 8. 09:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, a lényeg, hogy legyen a közelben egy olcsó motel, hogy tudjatok...
2013. szept. 8. 12:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem olyannak tűnik a csaj, de én se vagyok olyan, én hosszabb távra terveznék vele legszívesebben, csak hát k..va nagy a távolság a városaink között.
2013. szept. 8. 18:31
 19/21 anonim ***** válasza:

én tuti a füvészkertbe vinném, még ha a csaj unalmas is a növényeket imádom :))

amúgy a várak is jó ötlet, tök jó hangulatuk tud lenni, főleg jó időben

F

2013. szept. 8. 18:36
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem tűnik unalmasnak, s annyiból jó a füvészkert, h én se voltam még ott, a csajoknak is sztem tetszik (ki az, aki nem szereti), s lehet, h lesz egy kis fű is, amit elszívhatunk, gondolom a belépő mellé jár, nem? :DDD

A vár nem igazán nyerő, át kell utazni a várost, a füvészkertbe (ha VIII. ker) meg ha jól gondolom, akkor 10-15 perc az eljutás a Nyugatiból vagy a Népligetből.

Egyébként köszi mindenkinek idáig, de jöhetnek még a különleges helyek, ami tuti nyerők, nem hiszem, h csak ennyi jó hely van.

2013. szept. 8. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!