Kinéztem egy E36-os BMW-t, ha elmegyek megnézni, akkor hova vigyem el teljes átvizsgálásra Budapesten?
Figyelt kérdés
Kérlek mondjatok egy pontos címet, ahova egy ilyen E36-ost el lehet vinni, és megbízhatóan átnézik, és feltárják a hibáit, cserélendő alkatrészeit.
Jól tudom, hogy egy ilyen teljes átvizsgálás nagyjából 15.000 HUF-ba kerül?
A normális, lényegretörő válaszokat köszönöm előre is!
2013. júl. 22. 18:41
1/5 anonim válasza:
15ezer forintból az esetleges apróbb hibákat te magad is javíthatod,a komolyabb hibákat teis feltudod ismerni gondolom,teljesen felesleges. Ha meg nem értessz minimálisat sem az autókhoz akkor meg nem kell BMW-t venni,nem kezdőknek való!
2/5 anonim válasza:
Cool Mobil KFT határ út, erről tudom h megbízhatóan átnézik, 5 ezer egy teljes átvizsgálás. Esetleg még a magyar autóklubbot tudnám nagyon ajánlani, ez pedig Soroksári úton van.
3/5 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet a konkrét kérdésre válaszolni?
Csak azt szeretném megtudni, hogy hova szokták vinni az emberek a kinézett használtautókat átvizsgálásra.
2013. júl. 22. 19:23
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm második válaszoló!
2013. júl. 22. 19:25
5/5 anonim válasza:
Javaslom továbbá h vigyél valakit a vételhez, legyetek határozottak, ha a tulaj belemegy h csak úgy találomra elviogyétek szervizbe, akkor oké, ám azért a biztonság kedvéért különíts el erre üzemanyag költséget és menjetek kerülő úton, tankolj bele mondjuk egy 2 ezerért, kb 5 liter benzin, nézd meg mennyi km-re elég. Néhány dolog ha rossz, így már az út alatt is kiderülhet. Vagy éppen ha jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!